Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Zin in comfortfood? Deze braadslede vol geluk is precies wat je nodig hebt. Je vult hem met heerlijke Griekse smaakmakers. Wat denk je bijvoorbeeld van lamsvlees, feta en tomaat?

> naar het recept: Griekse schotel met lamsgehaktballetjes, feta en tomaat

Griekse schotel met lamsgehaktballetjes, feta en tomaat

Dinsdag

Deze simpele salade met blauwe kaas, ham en gepickelde peer is heerlijk als maaltijdsalade of als bijgerecht bij de barbecue. Maak gerust extra veel, dan heb je morgen ook nog een lekkere lunch.

> naar het recept: salade met ham, gepickelde peer en blauwe kaas

Salade met ham, gepickelde peer en blauwe kaas

Woensdag

Wil jij het weekmenu breken? Dan is soep altijd een goed idee. Deze goedgevulde maaltijdsoep zit vol met je onze favoriete Italiaanse ingrediënten: parmezaanse kaas, salie en tomaat.

> naar het recept: Italiaanse groentesoep met spelt

Italiaanse groentesoep met spelt

Donderdag

Bami goreng is een echte afhaalklassieker. Maar wist je dat je dit gerecht net zo goed in eigen keuken kunt maken? Je verwacht het misschien niet maar de meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.

> naar het recept: bami goreng

Bami goreng weekmenu

Vrijdag

Fajita’s zijn het perfecte gerecht om het weekend mee te vieren want iedereen kan de tortilla’s vullen met wat ze zelf lekker vinden. Vaak zie je kip of rundvlees of vulling maar dit recept met halloumi is minstens net zo lekker.

> naar het recept: halloumi fajita’s

Halloumi fajita's

Zaterdag

Om typische Vietnamese gerechten te proeven, hoef je echt niet het vliegtuig naar de andere kant van de wereld te nemen. Met dit heerlijke recept proef je de smaken van Zuid-Azië gewoon aan je eigen keukentafel.

> naar het recept: bun cha met voorjaarsgroenten

bun cha met voorjaarsgroenten weekmenu

Zondag

Het is weer tijd voor een sunday roast en ditmaal doen we dat op de BBQ. Côte de boeuf is een van de absolute topsteaks voor op de barbecue. Er zit nog een bot in en daarom is hij altijd dik gesneden. Gebruik daarom een kernthermometer om de juiste gaarheid te bepalen. Steek de thermometer altijd in het dikste stuk, vlakbij het bot.

> naar het recept: côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter

Côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?