Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

We beginnen het weekmenu goed met een felgekleurde maaltijdsalade. Dat staat niet alleen mooi maar is ook nog eens heel erg gezond. Want wanneer je verschillende kleuren eet, krijg je de meeste voedingsstoffen binnen. Een beter excuus om deze salade te maken is er niet.

> naar het recept: bieten-citrussalade met geitenkaas 

Bieten-citrussalade met geitenkaas

Dinsdag

Op drukke werkdagen staan wij het liefst zo kort mogelijk in de keuken. Wanneer je de juiste recepten kent, is dat geen enkel probleem. Deze snelle pasta met spek en bonen is zo’n topper die je binnen een half uur op tafel hebt staan.

> naar het recept: pasta met tuinbonen en pancetta

Snelle pasta met tuinbonen en pancetta weekmenu

Woensdag

Zet het voorjaar op tafel met deze frisse doperwtensoep vol smaak en groenten. Niet alleen erg smakelijk, maar ook nog eens gezond dus. Ook lekker als voorgerecht bij een van de andere heerlijke gerechten uit dit weekmenu!

> naar het recept: doperwtensoep met kervel

doperwtensoep

Donderdag

Wist je dat venkel en sinaasappel een gouden combinatie zijn? Zeker wanneer je de twee combineert in dit heerlijke gerecht voor kip uit de oven. Door alle ingrediënten samen te garen, nemen ze elkaars smaken mooi op.

> naar het recept: kip met venkel en sinaasappel

recepten met venkel: kip met venkel en sinaasappel weekmenu

Vrijdag

Bij een strudel denk je misschien gelijk aan het zoete Duitse gebak. Maar wist je dat je het ook heel goed hartig kunt maken? Dit recept met forel en prei is het bewijs.

> naar het recept: strudel van forel en prei

strudel van forel en prei

Zaterdag

Het is makkelijk indruk te maken met een gerecht als deze knappe rolletjes. Bij het doorsnijden van de involtini met lamsgehakt vallen de ooh’s en aah’s aan tafel. En dat mag ook: je maakt voor dit gerecht alles zelf, inclusief een heerlijke tomatensaus.

> naar het recept: involtini van courgette met lamsgehakt

Involtini van courgette met lamsgehakt

Zondag

Zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen, steken wij de barbecue aan. Dat je dan heus niet alleen maar vlees hoeft te eten, bewijst dit heerlijke recept. Na het eten van deze gegrilde vis wil je nooit meer alleen maar vlees op de BBQ.

> naar het recept: gegrilde vis met tomaat en salsa verde

Gegrilde vis met tomaat en salsa verde weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?