Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

We beginnen het weekmenu met een pasta met sardientjes en venkel. Hoewel met name de hoofdstad Palermo bekend staat om dit typisch Siciliaanse gerecht, wordt het over het hele eiland gegeten. Niet zonder reden, want het is heerlijk!

> naar het recept: pasta con le sarde

Pasta con le sarde weekmenu

Dinsdag

De klassieke combinatie van witte asperges met ei kent iedereen wel. Maar heb je ook weleens groene asperges met ei gecombineerd? Dat is minstens net zo lekker. Probeer dit recept maar eens uit.

> naar het recept: geroosterde groene asperges met ei, avocado en tomaatjes

geroosterde groene asperges

Woensdag

We breken het weekmenu met een heerlijke soep met een pittig randje. Het is een Thaise klassieker gemaakt van kippenbouillon, gamba’s en Aziatische smaakmakers zoals citroengras en ook gember.

> naar het recept: tom yum soep

Tom yum soep

Donderdag

Een topcombinatie als je het ons vraagt: kruidige kip en frisse koriander. Samengerold in een tortilla, gegrild en daarna ook nog eens gedipt in romige crème fraîche: wat wil je nog meer?!

> naar het recept: burrito met kip en koriander

Burrito met kip en koriander

Vrijdag

Het is al een tijd geleden dat we in het weekmenu een pizza friday deelden. Daarom delen wij deze week een overheerlijk recept met artisjok en Gorgonzola. Dit gerecht is echt een redactiefavoriet, dus doe er je voordeel mee.

> naar het recept: pizza met artisjok en Gorgonzola

Pizza met artisjok en Gorgonzola weekmenu

Zaterdag

Deze maaltijdsalade is op zijn best wanneer je ingrediënten van goede kwaliteit gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld lekkere, rijpe maar geen overrijpe perziken als ze perfect in het seizoen zijn, goede kwaliteit burrata, verse basilicum en goede extra vierge olijfolie.

> naar het recept: salade met gegrilde perzik, burrata, basilicum en pittige honing

Zin in salade: met gegrilde perzik, burrata, basilicum en pittige honing

Zondag

Makkelijk te bereiden, altijd lekker en een echte allemansvriend. Deze gebraden kip met dragon, radijsjes, lente-ui en citroen zit bomvol frisse smaken. Kortom: dit is de perfecte sunday roast voor in het voorjaar of tijdens de zomer!

> naar het recept: gebraden kip met voorjaarsgroenten

Gebraden kip met voorjaarsgroenten weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?