Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

De combinatie van zalm, kappertjes en dille is ongeëvenaard. Zeker wanneer je ze combineert in een frisse salade als deze. Een heerlijk recept voor zelf aardappelsalade maken.

> naar het recept: aardappelsalade met gerookte zalm

aardappelsalade met gerookte zalm overgebleven aardappels weekmenu

Dinsdag

Bij flammkuchen denk je misschien meteen aan spek en ui. Maar wist je dat je de plaattaart ook heel goed kunt beleggen met champignons en het zwarte goud? Minstens net zo smaakvol!

> naar het recept: flammkuchen met champignon, truffel en pecorino

Flammkuchen met champignon, truffel en pecorino weekmenu

Woensdag

Wat is nou lekkerder dan een simpele pasta om het weekmenu mee te breken? Voor dit gerecht hoef je slechts een half uur in de keuken te staan. Wanneer je kiest voor goede ingrediënten, zoals vers geoogste courgette en kwalitatief goede bacon, heb je niet vele nodig om een smaakbom op tafel te zetten.

> naar het recept: pasta met gegrilde courgette en bacon

Pasta met gegrilde courgette en bacon

Donderdag

Zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen, zetten wij steeds vaker een lichte maaltijd op tafel. Deze kipcurry ligt niet zo zwaar op de maag en is bovenal ontzettend lekker.

> naar het recept: kipcurry

Lichte kipcurry weekmenu

Vrijdag

Traditiegetrouw luiden we het weekend van het weekmenu in met pizza. Ditmaal gaan we voor een gezonde speltcalzone met een vulling van venkel en tomatensaus. Zo kun je elke dag wel pizza eten!

> naar het recept: speltcalzone met venkel-tomatensaus

Speltcalzone met venkel-tomatensaus

Zaterdag

Heb je na het maken van de pizza gisteren nog wat venkel over? Tover deze restjes om tot een heerlijke salade. Lekker als bijgerecht bij een BBQ of als lichte lunch. Liever als avondeten? De salade gaat ook goed samen met een stuk witvis.

> naar het recept: venkelsalade

recepten met venkel: Venkelsalade

Zondag

Meer dan dertig minuten heb je niet nodig voor dit heerlijke recept. Donna Hay mengt van tevoren al de rijst met wat citroen, basilicum en ook olijven voor nóg meer smaak. De perfecte afsluiter van je weekmenu.

> naar het recept: kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn

Kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn

Wil je meer inspiratie voor elke dag?