Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Maandag
De combinatie van zalm, kappertjes en dille is ongeëvenaard. Zeker wanneer je ze combineert in een frisse salade als deze. Een heerlijk recept voor zelf aardappelsalade maken.
> naar het recept: aardappelsalade met gerookte zalm
Dinsdag
Bij flammkuchen denk je misschien meteen aan spek en ui. Maar wist je dat je de plaattaart ook heel goed kunt beleggen met champignons en het zwarte goud? Minstens net zo smaakvol!
> naar het recept: flammkuchen met champignon, truffel en pecorino
Woensdag
Wat is nou lekkerder dan een simpele pasta om het weekmenu mee te breken? Voor dit gerecht hoef je slechts een half uur in de keuken te staan. Wanneer je kiest voor goede ingrediënten, zoals vers geoogste courgette en kwalitatief goede bacon, heb je niet vele nodig om een smaakbom op tafel te zetten.
> naar het recept: pasta met gegrilde courgette en bacon
Donderdag
Zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen, zetten wij steeds vaker een lichte maaltijd op tafel. Deze kipcurry ligt niet zo zwaar op de maag en is bovenal ontzettend lekker.
> naar het recept: kipcurry
Vrijdag
Traditiegetrouw luiden we het weekend van het weekmenu in met pizza. Ditmaal gaan we voor een gezonde speltcalzone met een vulling van venkel en tomatensaus. Zo kun je elke dag wel pizza eten!
> naar het recept: speltcalzone met venkel-tomatensaus
Zaterdag
Heb je na het maken van de pizza gisteren nog wat venkel over? Tover deze restjes om tot een heerlijke salade. Lekker als bijgerecht bij een BBQ of als lichte lunch. Liever als avondeten? De salade gaat ook goed samen met een stuk witvis.
> naar het recept: venkelsalade
Zondag
Meer dan dertig minuten heb je niet nodig voor dit heerlijke recept. Donna Hay mengt van tevoren al de rijst met wat citroen, basilicum en ook olijven voor nóg meer smaak. De perfecte afsluiter van je weekmenu.
> naar het recept: kip-halloumispiesjes met citroen, knoflook en rozemarijn