Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Een pasta met courgette en spek maakt iedereen blij. Zelfs de moeilijkste eters lusten dit. Wedden? Daarbij is het ook nog eens makkelijk én snel te maken, ideaal wat ons betreft.

> naar het recept: eenpanspasta met courgette en spek

Eenpanspasta met courgette en spek weekmenu

Dinsdag

Makreel zit vol goede vetten en dus goed om af en toe eens op het menu te zetten. Met dit heerlijke gerecht met rijst en coleslaw is dat geen enkel probleem. Dit lust je elke week wel!

> naar het recept: makreel met ketjap en limoen-coleslaw

weekmenu Makreel met ketjap en limoen-coleslaw

Woensdag

We breken het weekmenu met een verkoelende soep met tomaat en watermeloen. Je kunt de gazpacho precies zo pittig maken als je zelf wilt. Voeg het pepertje in delen toe en blijf vooral goed proeven.

> naar het recept: tomaten-watermeloengazpacho

Tomaten-watermeloengazpacho

Donderdag

Het is volop zomer en daarom laten we het fornuis even voor wat hij is. Wij gaan spring rolls vullen! Je kunt zelf bedenken wat je erin stopt of dit recept opvolgen.

> naar het recept: spring rolls

spring rolls

Vrijdag

Het weekend starten we goed met een homemade Big Mac. Scheelt je weer een tripje naar de bekende fastfoodketen en de bekende burger is zelfgemaakt stiekem nog veel lekkerder.

> naar het recept: Big Mac

BBQ'en met Nick Toet: Big Mac

Zaterdag

Polpette is Italiaans voor gehaktballetje. Traditioneel eet je ze in tomatensaus maar nog lekkerder zijn deze gefrituurde balletjes met ricotta en kalfsgehakt. Probeer zelf maar eens!

> naar het recept: gefrituurde polpette

Gefrituurde polpette

Zondag

Deze risotto is net wat anders dan je gewend. Je maakt het namelijk normaal gesproken met arboriorijst, maar dit keer gebruiken we parelgort. De smaak is dan wat nootachtiger en net wat specialer. Heerlijk in combinatie met kip en tuinbonen.

> naar het recept: parelgortrisotto met kip en tuinbonen

Parelgortrisotto met kip en recepten met tuinbonen weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?