Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Maandag
Een pasta met courgette en spek maakt iedereen blij. Zelfs de moeilijkste eters lusten dit. Wedden? Daarbij is het ook nog eens makkelijk én snel te maken, ideaal wat ons betreft.
> naar het recept: eenpanspasta met courgette en spek
Dinsdag
Makreel zit vol goede vetten en dus goed om af en toe eens op het menu te zetten. Met dit heerlijke gerecht met rijst en coleslaw is dat geen enkel probleem. Dit lust je elke week wel!
> naar het recept: makreel met ketjap en limoen-coleslaw
Woensdag
We breken het weekmenu met een verkoelende soep met tomaat en watermeloen. Je kunt de gazpacho precies zo pittig maken als je zelf wilt. Voeg het pepertje in delen toe en blijf vooral goed proeven.
> naar het recept: tomaten-watermeloengazpacho
Donderdag
Het is volop zomer en daarom laten we het fornuis even voor wat hij is. Wij gaan spring rolls vullen! Je kunt zelf bedenken wat je erin stopt of dit recept opvolgen.
> naar het recept: spring rolls
Vrijdag
Het weekend starten we goed met een homemade Big Mac. Scheelt je weer een tripje naar de bekende fastfoodketen en de bekende burger is zelfgemaakt stiekem nog veel lekkerder.
> naar het recept: Big Mac
Zaterdag
Polpette is Italiaans voor gehaktballetje. Traditioneel eet je ze in tomatensaus maar nog lekkerder zijn deze gefrituurde balletjes met ricotta en kalfsgehakt. Probeer zelf maar eens!
> naar het recept: gefrituurde polpette
Zondag
Deze risotto is net wat anders dan je gewend. Je maakt het namelijk normaal gesproken met arboriorijst, maar dit keer gebruiken we parelgort. De smaak is dan wat nootachtiger en net wat specialer. Heerlijk in combinatie met kip en tuinbonen.
> naar het recept: parelgortrisotto met kip en tuinbonen