Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Maandag
Paella maken moeilijk? Nee hoor! Met dit recept maak je de Spaanse klassieker in eigen oven. Je hebt er geen omkijken naar en binnen veertig minuten is ‘ie al klaar.
> naar het recept: oven-paella met paprika, doperwten en olijven
Dinsdag
Op een warme zomerdag is er niks lekkerder dan een goedgevulde salade. De ingrediënten abrikozen, augurken en zalm zijn niet alledaags om te combineren. Maar probeer het eens: je krijgt geen spijt.
> naar het recept: gerookte zalm met augurk en radijs
Woensdag
Mediterrane groenten als paprika, courgettes en tomaat smaken nu op hun best. Doe er je voordeel mee en verwerk ze tot een heerlijk gerecht. Deze pittige couscous met merguezworstjes is wat ons betreft echt een aanrader.
> naar het recept: pittige couscous met merguezworstjes
Donderdag
Je maakt wraps eenvoudig gezonder door je tarwetortilla’s te vervangen met een blaadje sla. Dat maakt de maaltijd niet alleen gezonder maar ook wat frisser.
> naar het recept: slawraps met sticky tempeh
Vrijdag
Bij soep denk je misschien gelijk aan de winter, maar ook in de zomer kan het heel goed. Zeker wanneer je kiest voor seizoensfavorieten zoals venkel. Schepje pesto erbij en je hebt een maaltijd om van te smullen.
> naar het recept: romige venkelsoep met zongedroogde tomaat en pesto
Zaterdag
Door groenten als rammenas in dunne linten rauw te serveren, behouden ze hun bite. Lekker in combinatie met een goedgebakken biefstuk.
> naar het recept: Koreaanse steak met ingelegde komkommersalade
Zondag
We sluiten het weekmenu goed af met een heerlijke pizza. De smaakmaker is ‘nduja, een pittige Italiaanse worst, al geeft de knoflook-chili-olie natuurlijk ook veel pit.
> naar het recept: pizza bianca met ‘nduja, provolone en knoflook-chili-olie