Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Paella maken moeilijk? Nee hoor! Met dit recept maak je de Spaanse klassieker in eigen oven. Je hebt er geen omkijken naar en binnen veertig minuten is ‘ie al klaar.

> naar het recept: oven-paella met paprika, doperwten en olijven

Oven-paella met paprika, doperwten en olijven

Dinsdag

Op een warme zomerdag is er niks lekkerder dan een goedgevulde salade. De ingrediënten abrikozen, augurken en zalm zijn niet alledaags om te combineren. Maar probeer het eens: je krijgt geen spijt.

> naar het recept: gerookte zalm met augurk en radijs

Gerookte zalm met augurk en radijs weekmenu

Woensdag

Mediterrane groenten als paprika, courgettes en tomaat smaken nu op hun best. Doe er je voordeel mee en verwerk ze tot een heerlijk gerecht. Deze pittige couscous met merguezworstjes is wat ons betreft echt een aanrader.

> naar het recept: pittige couscous met merguezworstjes

Pittige couscous met merguezworstjes

Donderdag

Je maakt wraps eenvoudig gezonder door je tarwetortilla’s te vervangen met een blaadje sla. Dat maakt de maaltijd niet alleen gezonder maar ook wat frisser.

> naar het recept: slawraps met sticky tempeh

Slawraps met sticky tempeh weekmenu

Vrijdag

Bij soep denk je misschien gelijk aan de winter, maar ook in de zomer kan het heel goed. Zeker wanneer je kiest voor seizoensfavorieten zoals venkel. Schepje pesto erbij en je hebt een maaltijd om van te smullen.

> naar het recept: romige venkelsoep met zongedroogde tomaat en pesto

Romige venkelsoep met zongedroogde tomaat en pesto

Zaterdag

Door groenten als rammenas in dunne linten rauw te serveren, behouden ze hun bite. Lekker in combinatie met een goedgebakken biefstuk.

> naar het recept: Koreaanse steak met ingelegde komkommersalade

Koreaanse steak

Zondag

We sluiten het weekmenu goed af met een heerlijke pizza. De smaakmaker is ‘nduja, een pittige Italiaanse worst, al geeft de knoflook-chili-olie natuurlijk ook veel pit.

> naar het recept: pizza bianca met ‘nduja, provolone en knoflook-chili-olie

Pizza bianca met ‘nduja, provolone en knoflook-chili-olie weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?