Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Maandag
Als je een fles wodka, een blik tomatenpuree en wat room in huis hebt, heb je al bijna een hemels bord pasta. Benieuwd waar dat scheutje drank voor nodig is? In dit artikel leggen we het je uit.
> naar het recept: wodka-rigatoni met gerookte-chilivlokken
Dinsdag
Een goede risotto kan eigenlijk altijd. Daar hoeft het heus geen weekend voor te zijn. Ook op een doordeweekse dinsdag zetten wij de Italiaanse klassieker maar wat graag op tafel. Wat denk jij van deze versie met zalm, garnalen en citroen? Wij zeggen doen!
> naar het recept: zalm-garnalenrisotto met citroen, mascarpone en dille
Woensdag
Amerikanen staan misschien niet bekend om hun salades maar als ze het maken, zijn ze super smaakvol. Een bekende variant is de cobb salad waarvan wij het recept delen:
> naar het recept: Amerikaanse cobb salad
Donderdag
Gehuld in een zoet, stroperig, srirachalaagje wordt de aubergine waanzinnig smaakvol. Al mag de frisse dressing van pindakaas, verse kruiden, lente-uitjes en chili zeker niet ontbreken. Samen met rijst is het een heerlijk hoofdgerecht.
> naar het recept: kleverige aubergine met pinda’s
Vrijdag
Voor het voetjes-in-het-Thaise-strandzandgevoel is lepelen van deze traditionele tom kha kai de beste keuze. Zo luid je het weekend zeker goed in.
> naar het recept: traditionele tom kha kai soep met kip
Zaterdag
We eten graag gezonde salades, maar dan moeten ze wel vol met smaak zitten. Daarom voegen we in dit recept balsamico-uien en krokante kappertjes toe.
> naar het recept: salade met bonen, balsamico-uien en krokante kappertjes
Zondag
Bij een sunday roast denk je misschien gelijk aan een knapperend hardvuur in de winter, maar ook in de zomer kan het heel goed. Nodig de hele familie maar alvast uit want deze gegrilde kip met dragonboter is de perfecte afsluiter van het weekmenu!
> naar het recept: gegrilde kip met dragonboter