Elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Sinds de TikTok-trend van de razendpopulaire feta pasta weten we allemaal hoe heerlijk het is om feta met tomaat in de oven te roosteren. Dat je dit niet altijd met pasta hoeft te combineren, bewijst dit heerlijke recept. Met platbrood is het minstens net zo lekker!

> naar het recept: gebakken feta met granaatappel en tomaat

Gebakken feta met granaatappel en tomaat

Dinsdag

Zo veel soorten noten er zijn, zo veel pesto variaties zijn er mogelijk. Wat denk jij bijvoorbeeld van een walnotenpesto? Extra lekker door de toevoeging van rozemarijn. Dat maakt de saus net wat specialer en smaakvoller.

> naar het recept: pasta met walnotenrozemarijnpesto

Pasta met walnotenrozemarijnpesto weekmenu

Woensdag

Geroosterde druiven zijn echte smaakbommetjes, heerlijk sappig en met een intense zoetzure smaak die een beetje aan granaatappelmelasse doet denken. Hiermee maak je van een gewone salade met gekookte granen iets heel bijzonders.

> naar het recept: parelgerstsalade met geroosterde druiven

Parelgerstsalade met geroosterde druiven

Donderdag

De vissoep bouillabaisse kennen wij allemaal wel. Maar heb jij al weleens van een clam chowder gehoord? Dit is een wat dikkere soep die je maakt met schelpdieren, room en groenten. Het wordt vooral in de Verenigde Staten veel gegeten maar probeer het vooral ook eens thuis.

> naar het recept: clam chowder

Clam chowder

Vrijdag

Snel wat speciaals op tafel zetten? Dan is dit het recept voor jou! Deze noedels met biefstukreepjes en satésaus staan al binnen 25 minuten op tafel, zonder in te leveren op smaak.

> naar het recept: noedels met biefstukreepjes en satésaus

Noedels met biefstukreepjes en satésaus

Zaterdag

Dit recept van Donna Hay is een echte redactiefavoriet. Ze vertelt er zelf over: “Met wat honing en mosterd, lekkere gebakken peren, venkel en knapperige pancetta krijg je een supersappige, buitenaards lekkere varkensfilet. In pancetta gewikkelde varkensfilets zijn smakelijker, blijven malser en krijgen een lekker knapperig jasje!”

> naar het recept: in pancetta verpakte varkensfilet met peer en venkel

In pancetta verpakte varkensfilet met peer en venkel weekmenu

Zondag

Dit gerecht is wat ons betreft de perfecte afsluiter van het weekmenu. Want is er iets lekkerder dan buikspek? Als je het ons vraagt zeker niet!

> naar het recept: borrel-buikspek

Borrel-buikspek weekmenu

Wil je meer inspiratie voor elke dag?