Wil je ook elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Panzanella is een Italiaanse salade op basis van brood. Traditioneel voeg je hier tomaten aan toe, maar deze zomerse versie met nectarine en prosciutto is minstens net zo lekker. Lekker als licht hoofdgerecht of om samen met wat soep te serveren.

> naar het recept: panzanella met nectarine en prosciutto

Panzanella met nectarine en prosciutto

Dinsdag

Geef je vis eenvoudig veel smaak door het ‘en papillotte’ te garen. Bij deze kooktechniek voeg je ingrediënten samen in een pakketje. Hierdoor voegen de smaken zich goed samen. Lekker met wat gebakken aardappels om mee in de saus te dippen.

> naar het recept: kabeljauw met tomaten ‘en papillotte’

Kabeljauw met tomaten ‘en papillotte’

Woensdag

Deze geweldige soep is één van onze favoriete recepten met mosterd! De mosterd en de radijs geven de soep een fris-pittige kick wat de zoete aardappel goed in balans brengt.

> naar het recept: zoete-aardappelsoep met pittige mosterdroom, munt en radijs

Recepten met mosterd: zoete-aardappelsoep met pittige mosterdroom, munt en radijs

Donderdag

Voor een goede spaghetti, heb je niet veel nodig. Wanneer je kiest voor kwalitatief goede ingrediënten zoals pijnboompitten, parmezaan en bio-citroen, zet je eenvoudig een gerecht op tafel dat smaakt naar de Italiaanse zomer.

> naar het recept: spaghetti met citroenpesto uit Procida

Spaghetti met citroenpesto uit Procida weekmenu

Vrijdag

De beste recepten zijn gerechten die voelen als comfort food maar stiekem best wel gezond zijn. Bijvoorbeeld deze kipshoarmasalade. Een van onze favoriete zomerse gerechten om te delen. Liever vega? Vervang de kip door gegrilde plakken halloumi.

> naar het recept: kipshoarmasalade

Kipshoarmasalade weekmenu

Zaterdag

Aan deze combi zou je misschien niet snel denken maar gerookte makreel en dragon smaken fantastisch in de romige quichevulling. Probeer maar!

> naar het recept: quiche met gerookte makreel en dragon

weekmenu

Zondag

We sluiten het weekmenu af met wraps met gehakt van de skottelbraai. Heb je geen skottelbraai? Dan kun je deze wraps met gehakt natuurlijk ook gewoon in de pan bakken. Crunchy worden ze toch wel.

> naar het recept: crunchwraps

Crunchwraps

Wil je meer inspiratie voor elke dag?