Wil je ook elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Maandag
Het perfecte begin van het weekmenu? Dat is een goedgevuld bord pasta als je het ons vraagt. Dit recept met worst, venkel en pecorino wil je elke avond wel op tafel zetten.
> naar het recept: pasta al salsicce met venkel en pecorino
Dinsdag
Aardappels uit de oven, gekookt of gepureerd; je kunt er zo veel kanten mee op. Maar extra speciaals is om de piepers te poffen, met smaakmakers uit de klassieke salade Niçoise bijvoorbeeld.
> naar het recept: gepofte aardappel niçoise
Woensdag
Er zijn van die dagen dat je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan. Dan is een snel wokje de uitkomst. Dit recept met noedels en broccoli is gezond, snel én lekker.
> naar het recept: roerbaknoedels met broccoli
Donderdag
Een gezonde maaltijd kan ook best makkelijk zijn. Zo maak je deze orzosalade met sperziebonen en tonijn in slechts twintig minuten. Het koken van de pastakorrels duurt nog het langst…
> naar het recept: orzosalade met sperziebonen en tonijn
Vrijdag
Lekker snacken met een gezonde twist. Het liefst beginnen wij ons weekend met een heerlijk bordje vol kipnuggets, frietjes en koolsla. Smullen!
> naar het recept: kipnuggets uit de oven met koolsla
Zaterdag
Zeker als ze in het seizoen zijn koken we graag met mosselen. Zo komt het dat we allerhande combinaties proberen. En wat blijkt? De Italiaanse worst ‘nduja past erg goed bij de ziltige mossel!
> naar het recept: mosselen met ‘nduja
Zondag
Wanneer je een weekmenu goed begint, moet je het ook perfect afsluiten. Daarom trakteren we onszelf op een goedgevulde, en stiekem best wel gezonde, burger. Tip: Rooster de portobello’s op de BBQ voor een verrassende smokey burger.
> naar het recept: portobelloburgers