Wil je ook elke week het weekmenu in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Maandag is typisch zo’n dag dat je geen zin, of tijd, hebt om uren de keuken te staan. Daarom beginnen we het weekmenu met een snelle pasta. Het staat al binnen twintig minuten op tafel.

> naar het recept: snelle tagliatelle stroganoff met worst

Snelle tagliatelle stroganoff met worst

Dinsdag

De gekruide linzen geven de quesadilla’s body en maken ze lekker vullend. Je gaat geen gehakt missen met dit recept!

> naar het recept: quesadilla’s met linzen en kaas

Quesadilla’s met linzen en kaas weekmenu

Woensdag

Zoete aardappel gezonder dan een gewone aardappel? Dat valt wel mee. Beide knollen hebben hun eigen voedingsvoordelen. Wel heeft de zoete aardappel een unieke smaak die het heel goed doet met hartige tegenhangers als chorizo.

> naar het recept: gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Donderdag

De eerste blaadjes beginnen van de bomen te vallen en dat betekend dat het weer tijd is voor soep. De gepickelde paddenstoelen in dit recept geven een lekker contrast met de romige soep.

> naar het recept: paddenstoelensoep met gepickelde paddenstoelen

paddenstoelensoep recept

Vrijdag

Zoet en hartig in één gerecht? In Amerika zijn chicken & waffles een klassieker. De hartige, krokante kip gaat perfect samen met de fluffy wafels en de zoete ahornsiroop.

> naar het recept: chicken & waffles

Chicken & waffles fried chicken day weekmenu

Zaterdag

Gnocchi is misschien wel onze favoriete pasta, en zeker als het gemaakt wordt zoals in dit recept. De tomatensaus zit bomvol smaak. Dat komt doordat we niet alleen Mutti Polpa (fijne tomatenpulp) gebruiken maar ook tomatenconcentraat voor nóg meer smaak.

> naar het recept: pompoengnocchi in tomatensaus met pecorino en pijnboompitten

Pompoengnocchi in tomatensaus met zwarteknoflookboter, pecorino en pijnboompitten weekmenu

Zondag

We sluiten het weekmenu af met een gerecht dat heel geschikt is voor een dinertje. Franse klassiekers doen het altijd goed, zeker wanneer je ze eenvoudig voor kunt bereiden. Dat maakt deze coq au vin een van onze favoriete recepten.

> naar het recept: coq au vin blanc met roze peper en citroen

Coq au vin blanc

Wil je meer inspiratie voor elke dag?