Maandag
We beginnen deze warme week makkelijk & fris met deze broccoli met cashew-fetapesto en gepocheerd ei. Moeilijk om zo’n ei te maken? Niet met ons recept!
> naar het recept voor broccoli met cashew-fetapesto
Dinsdag
We zetten de trend van lichte maaltijden lekker verder op dinsdag en gaan voor een poké bowl. Tip: kies voor tonijn van goede kwaliteit van de visboer, daar krijg je geen spijt van.
> naar het recept voor ahi shoyu poké
Woensdag
De week is doormidden! Tijd om dat te vieren met een lekkere barbecue. Ga eens voor vega en dan niet de old school groentespies, maar maak deze gegrilde andijvie.
> naar het recept voor gegrilde andijvie
Donderdag
Vandaag doet de oven het werk terwijl jij zit te relaxen in de tuin. We maken kip uit de oven met geroosterde paprika. Lekker met wat platbrood of een salade erbij!
> naar het recept voor kip uit de oven met geroosterde paprika
Vrijdag
De werkweek is ten einde, de vrijdagmiddagborrel op je werk is uitgelopen en je hebt door alle borrelhappen weinig honger. Maak dan iets lichts en fris, zoals deze salade.
> naar de peulvruchtensalade met kwark
Zaterdag
Waan je op een heel zonnig Spaans terras met deze jambalaya met worst en garnalen. Glaasje witte wijn erbij en wat knapperig brood en klaar ben je voor de zaterdag.
> naar het recept voor jambalaya met worst
Zondag
De week zit erop! Maar niet voordat je genoten hebt van deze heerlijke vongole met gember-bosuisaus van Emma de Thouars. Waarschuwing: de pan gaat schoon leeg!
> naar het recept voor vongole met gember-bosuisaus