Maandag

We beginnen deze warme week makkelijk & fris met deze broccoli met cashew-fetapesto en gepocheerd ei. Moeilijk om zo’n ei te maken? Niet met ons recept!

> naar het recept voor broccoli met cashew-fetapesto

Broccoli met cashew-fetapesto en gepocheerd ei

Dinsdag

We zetten de trend van lichte maaltijden lekker verder op dinsdag en gaan voor een poké bowl. Tip: kies voor tonijn van goede kwaliteit van de visboer, daar krijg je geen spijt van.

> naar het recept voor ahi shoyu poké

poke bowl Ahi shoyu poké

Woensdag

De week is doormidden! Tijd om dat te vieren met een lekkere barbecue. Ga eens voor vega en dan niet de old school groentespies, maar maak deze gegrilde andijvie.

> naar het recept voor gegrilde andijvie

Gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette

Donderdag

Vandaag doet de oven het werk terwijl jij zit te relaxen in de tuin. We maken kip uit de oven met geroosterde paprika. Lekker met wat platbrood of een salade erbij!

>  naar het recept voor kip uit de oven met geroosterde paprika

Kip uit de oven met geroosterde paprika

Vrijdag

De werkweek is ten einde, de vrijdagmiddagborrel op je werk is uitgelopen en je hebt door alle borrelhappen weinig honger. Maak dan iets lichts en fris, zoals deze salade.

> naar de peulvruchtensalade met kwark

Peulvruchtensalade met kwark-olijfoliedressing

Zaterdag

Waan je op een heel zonnig Spaans terras met deze jambalaya met worst en garnalen. Glaasje witte wijn erbij en wat knapperig brood en klaar ben je voor de zaterdag.

> naar het recept voor jambalaya met worst

Zondag

De week zit erop! Maar niet voordat je genoten hebt van deze heerlijke vongole met gember-bosuisaus van Emma de Thouars. Waarschuwing: de pan gaat schoon leeg!

> naar het recept voor vongole met gember-bosuisaus