Maandag

Een stoere vegetarische burger om de week mee te starten. Neem ook vooral de tijd om de mangochutney te maken, die maakt het geheel lekker zoet.

bombayburger met mangochutney

> naar het recept voor bombayburger met mangochutney

Dinsdag

Een eenvoudige pasta voor een drukke dinsdagavond. De smaakmakers zijn de op-en-top Italiaanse ingrediënten: salami en parmezaan. Koop ze van goede kwaliteit.

> naar het recept voor gnocchi sardi met salami

Woensdag

Zin in kipnuggets van de grote gele M? Maak ze zelf! Lekker uit de oven, dan zijn ze nog minder vet en dus veel gezonder ook. Win-win op woensdag!

Kipnuggets uit de oven met koolsla

> naar het recept voor kipnuggets uit de oven

Donderdag

Dit is een van onze favoriete vegetarische gerechten. Heerlijke gevulde uien uit de oven die een beetje zijn gaan karamelliseren en dan de zoete vulling van de dadels, mm!

gevulde uien

> naar het recept voor gevulde uien met rode linzen

Vrijdag

Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zin, als je maar de juiste smaakmakers kiest. Zoals goede feta en verse gamba’s. Deze pasta kan echt op elke doordeweekse dag.

> naar het recept voor orecchiette-salade met garnalen

Zaterdag

Tijd om lekker naar de slager te gaan voor een goed stuk vlees. Bak de perfecte biefstuk in de pan terwijl de courgette in de oven ligt te roosteren.

In-de-oven-geroosterde-courgettes-met-gemarineerde-biefstuk

> naar het recept voor ovengeroosterde courgette met biefstuk

Zondag

Sweet & sticky, dat zijn deze aubergines met miso. Ken je miso niet? Hier leggen we je er alles over uit. Weet je meteen wat je met de rest van het potje moet doen na het maken van dit recept.

miso aubergines

> naar het recept voor gegrilde miso-aubergine met rettich