Maandag

Deze heerlijke Cypriotische grillkaas is een echte alleskunner! Wat dacht je van deze loaded halloumiburger in ons weekmenu? Lekker met Franse frietjes en chilisaus. En daarnaast, een vegetarische burger is altijd een goed begin van de week!

Loaded halloumiburger

> naar het recept voor de loaded halloumiburger

Dinsdag

Een vignarola is een Italiaanse voorjaarsstoof. Dit recept met spek en artisjok is gezond en lekker fris. Door de tuinbonen en doperwten zit het gerecht vol met groenten en past het goed in het weekmenu. Neem een stukje stokbrood erbij en waan jezelf alvast in Italiaanse sferen.

Vignarola (Italiaanse voorjaarsstoof)

> naar het recept voor vignarola met spek en artisjok

Woensdag

De woensdag is vaak al zo’n drukke dag, daar past dit snelle recept goed bij! Daarnaast gaat er wijn door het gerecht, dat breekt de week toch wat lekkerder doormidden. Binnen 20 minuten staat deze kip met sherryazijnsaus op tafel.

Kip met sherryazijnsaus

> naar het recept voor kip met sherrywijnsaus

Donderdag

Vandaag kiezen we wederom een snel gerecht. Pasta carbonara, maar dan wel zoals de Italianen ‘m bedoeld hebben. Binnen 25 minuten staat deze spaghetti op tafel. Room is uit den boze, je maakt de carbonara met eieren, guanciale (kinnebakspek) en kaas. Smullen!

> naar het recept voor pasta carbonara

Vrijdag

Veel sneller dan dit recept wordt het niet. En het is ook nog eens perfect comfortfood om het weekend mee in te luiden. Deze taco’s gevuld met bonen en garnalen zitten boordevol smaak. Ze staan ook nog eens in een handomdraai op tafel! Volgens ons perfect voor in het weekmenu.

Snelle garnalentaco’s

> naar het recept voor snelle garnalentaco’s

Zaterdag

Typisch een dag waarop je wat meer tijd hebt om in de keuken te staan. Wat dacht je van een mooi stuk buikspek? Vraag ernaar bij de slager voor het beste advies. Dit recept kost wat tijd, maar is het dubbel en dwars waard. Serveer het buikspek met een simpele salade of wat geblancheerde groenten.

Buikspek

> naar het recept voor ultiem buikspek

Zondag

Een tomatenvariant van de klassieke tarte tatin in dit weekmenu. De oven doet het meeste werk, dus je kan optimaal genieten van een luie zondag. Balsamico en tomaat gaan erg goed samen. De kappertjes en basilicum zorgen dat het een waar feestje wordt!

Tarte tatin van tomaten

> naar het recept voor tarte tatin van tomaten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.