Maandag

Deze heerlijke Cypriotische grillkaas is een echte alleskunner! Wat dacht je van deze gemarineerde en gegrilde halloumi? De geroosterde groenten maken dit gerecht nog lekkerder én gezond. Een goed begin van het weekmenu als je het ons vraagt.

weekmenu Gemarineerde gegrilde halloumi met geroosterde groenten

> naar het recept voor gemarineerde gegrilde halloumi met geroosterde groenten

Dinsdag

Een pizza is wat ons betreft altijd een goed idee. Al helemaal als deze binnen een half uur op tafel staat. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag zoals de dinsdag. Tuinbonen, groene asperges en pancetta zijn de smaakmakers in dit recept.

pizza tuinbonen pancetta weekmenu

> naar het recept voor de pizza met tuinbonen en pancetta

Woensdag

Als je dan toch asperges in huis haalt voor de pizza, neem dan wat extra mee voor deze smaakvolle pasta. Doperwten, courgette en groene asperges. Genoeg groenten om het nog even vol te houden tot aan het weekend. De pecorino geeft de pasta met wat extra smaak waardoor alles perfect in balans is.

tagliatelle met pecorino

> naar het recept voor tagliatelle met groene asperges en courgette

Donderdag

Het ziet er niet naar uit dat we de barbecue aansteken deze week. Gelukkig maak je dit gezonde recept ook met een grillpan. Gegrilde aubergine speelt de hoofdrol in deze prachtige salade. De overige ingrediënten maken de salade tot een waar feestje op je bord. Kies vegan mosterd en vervang de honing door ahornsiroop om er een veganistisch gerecht van te maken.

Gegrilde aubergine met venkelsalade en mosterddressing

> naar het recept voor gegrilde aubergine met venkelsalade en mosterddressing

Vrijdag

Grote kans dat je de Italiaanse pastasoort gnocchi kent, maar kook je er weleens mee? Dit gerecht bewijst hoe lekker en simpel het kan zijn. Gnocchi met doperwten, Parmezaanse kaas en spekjes. Binnen 20 minuten klaar, dus laat dat weekend maar beginnen!

weekmenu Gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

> naar het recept voor gnocchi met doperwten, parmezaan en spekjes

Zaterdag

Tijd om een culinaire reis te maken in ons weekmenu. Al kost het niet veel tijd, deze Koreaanse steak staat al met 20 minuten op tafel. De ingelegde komkommer geeft een fris tintje aan dit Aziatische gerecht. Ga op zaterdagochtend naar de slager voor een goede rundersteak en leef je vervolgens uit in de keuken.

Koreaanse steak

> naar het recept voor Koreaanse steak met ingelegde komkommersalade

Zondag

Een ideale dag om wat langer in de keuken te staan, zeker zolang het regent. De rokerige kip geeft je een ultiem weekendgevoel. Heb je al weleens een hele kip geroosterd? Met dit recept is dat helemaal niet moeilijk, de oven doet het meeste werk. Sluit je weekmenu af in stijl!

Rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise

> naar het recept voor rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.