Maandag

Start de week goed met Meatless Monday. Wij helpen je graag met een gevarieerd weekmenu. Gegrilde maïskolven met feta en chilimayo. Gezond, vegetarisch en om te smullen! Alsof je een eigen Mexicaanse foodtruck voor de deur hebt staan. Staat de barbecue nog in de tuin? Dit recept maak je zowel op de barbecue als in een grillpan.

Weekmenu gegrilde maiskolf met feta en chilimayo

> naar het recept voor gegrilde maïskolf met feta en chilimayo

Dinsdag

Is bij jou de dinsdag ook altijd zo druk? Deze easy pasta met garnalen is zo gemaakt. Binnen 20 minuten zit je aan tafel! De grove basilicum geeft de pasta een verrassend fijne smaak. Gebruik naar smaak meer of minder chilivlokken om de pasta de gewenste pittigheid te geven.

Spaghetti met grote garnalen, cherrytomaten en basilicum

> naar het recept voor spaghetti met grote garnalen, cherrytomaten en basilicum

Woensdag

De week is doormidden. Omdat Foodies Fiësta Mexicana in de winkels ligt blijven we een beetje in Mexicaanse sferen met dit weekmenu. En daar passen deze taco’s met pittige kipsalade en avocado goed bij! Fris en pittig tegelijkertijd. Ook dit gerecht staat binnen no-time op tafel, meer dan 20 minuten heb je niet nodig.

Taco met pittige kipsalade en avocado

> naar het recept voor taco’s met pittige kipsalade en avocado

Donderdag

Oké, nog eentje dan om binnen het Mexicaanse thema te blijven. Kaas is baas. En dat bewijzen deze heerlijk quesadillas. Ze mogen dan ook niet ontbreken in het weekmenu deze week! Het recept is met komijnekaas. Natuurlijk mag je deze ook vervangen door je favoriete kaas, het liefst eentje die goed smelt.

quesadillas weekmenu

> naar het recept voor quesadillas

Vrijdag

Wat ons betreft tijd voor Pizza Friday! Het weekend staat voor de deur, kies voor heerlijk comfortfood. Om het een beetje gezond te houden maken we vanavond deze pizza met groene asperges, courgette en brie. Je maakt zelf een vers deeg, dat maakt de pizza nóg lekkerder!

Pizza bianca met groene asperges en brie

> naar het recept voor pizza bianca met groene asperges en brie

Zaterdag

Eindelijk weekend! We geven je het coverrecept van Foodies Fiësta Mexicana. Extra bijzonder dus! Voor dit recept heb je iets meer tijd nodig, maar ach, het is toch weekend. Haal verse varkensschouder bij de slager en laat deze stoven, om vervolgens knapperig te bakken. Volop genieten met deze pulled pork carnitas!

pulled pork carnitas weekmenu

> naar het recept voor pulled pork carnitas

Zondag

Wat een fijne dag om de handen uit de mouwen te steken in de keuken. Ook weer niet teveel natuurlijk, er moet we iets overblijven van het weekend. Deze gevulde uien zijn perfect! Volledig vegan, en door de rode linzen, dadels en peterselie zit elke hap vol met smaak!

gevulde uien weekmenu

> naar het recept voor gevulde uien met rode linzen, dadels en peterselie

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.