Maandag

We starten de week goed met #MeatlessMonday. We houden bij Foodies van grillen, en zeker als het net even wat anders is dan je gewend bent.  Neem bijvoorbeeld dit recept met little gem. Lekker én gezond. Een goed begin van het weekmenu.

weekmenu Gegrilde little gem met romesco en granaatappel

> naar het recept voor gegrilde little gem met romesco en granaatappel

Dinsdag

Op dinsdag is het fijn om het avondeten snel op tafel te hebben. De week is nog maar net begonnen en waarschijnlijk heb je een drukke dag achter de rug. Hoe fijn is het dan als het koken maar 30 minuten van je kostbare tijd kost? Deze pasta met vegetarische spekjes is het antwoord!

pasta carbonara weekmenu

> naar het recept voor pasta carbonara met asperges en vegetarische spekjes

Woensdag

De week is doormidden! We geven je graag een gevarieerd weekmenu, daarom kiezen we vandaag voor een stukje vis. Haal eens een stukje verse vis bij de visboer en laat je adviseren. Rode mul smaakt bijvoorbeeld heel anders dan tonijn of zalm. Probeer het eens uit!

Krokant gebakken mul met mediterrane tomaatjes

> naar het recept voor krokant gebakken mul met mediterrane tomaatjes

Donderdag

Risotto spannend om te maken? Nee hoor! Zeker niet met deze vegan variant. Je hebt maar een half uurtje nodig en dit heerlijke gerecht staat op tafel. De enige voorwaarde is dat je er bij moet blijven staan, even tussendoor een klusje doen kan niet.

Vegan risotto met geroosterde cherrytomaten

> naar het recept voor vegan risotto met geroosterde cherrytomaten

Vrijdag

Bijna weekend! Vergeef ons, normaal vieren we dat met ‘Pizza Friday’. Volgende week maken we het goed, beloofd. Vandaag kiezen we in het weekmenu voor een snel en onweerstaanbaar gerecht. Varkenshaas met salie en spekjes. Gegarandeerd succes én een goed begin van het weekend.

weekmenu Varkenshaas met salie en spek

> naar het recept voor varkenshaas met salie en spek

Zaterdag

Het is weekend! Heb je al allemaal leuke plannen gemaakt? Met dit recept wordt het weekend nog leuker. Indiase dahl, een geurig eenpansgerecht dan binnen een half uurtje op tafel staat. Ontdek de kracht en eenvoud met dit gerecht. Geur- en smaaksensatie gegarandeerd met dit recept in het weekmenu.

Recept voor Indiase dahl

> naar het recept voor dahl

Zondag

We vinden het fijn om op zondag wat meer tijd te nemen voor het avondeten. Niets is leuker dan met vrienden of familie de keuken in te duiken. Hou je van een goede Sunday Roast? Dan ben je na het proeven fan van van dit lamsvlees. Een goede afsluiting van het weekmenu!

ultieme comfort food lamsvlees met Lyonnaise aardappels

> naar het recept voor lamsvlees met Lyonnaiseaardappels

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: