Maandag

Laat de oven maar draaien op deze #MeatlessMonday! We maken een heerlijke zuurkoolovenschotel met appel. De perfecte start van de week met dit heerlijke vegetarische gerecht in het weekmenu. Eet smakelijk!

weekmenu: Zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

> naar het recept voor zuurkoolovenschotel met appel, ui en gemengde noten

Dinsdag

Dit is pas echt comfortfood, deze heerlijke pasta! Serveer er een mooie rode wijn bij om het feest compleet te maken. Neem wel de tijd voor dit gerecht, de saus laat je lang pruttelen. Perfect voor een doordeweekse vrije dag. Ben je erg druk? Maak deze pasta alvast op zondag, dan hoef je ‘m alleen maar even op te warmen.

> naar het recept voor runderragout met pappardelle

Woensdag

Kung pao kip ken je misschien wel, maar vandaag gaan we aan de slag met garnalen. Een fijne afwisseling in ons weekmenu, en ook nog eens hartverwarmend lekker. Hier ga je zeker van smullen!

Kung pao garnalen

> naar het recept voor kung pao garnalen

Donderdag

Zo makkelijk kan het zijn, een vullende vegetarische salade met bite. Perfect voor een doordeweekse maaltijdsalade in dit weekmenu. De harissa geeft de salade net wat meer pit. Wil je meer weten over halloumi? Lees hier alles over deze heerlijke Cypriotische kaas.

weekmenu: Pittige linzensalade met halloumi

> naar het recept voor pittige linzensalade met halloumi

Vrijdag

Begin ‘s ochtends vroeg met het laten weken van je bonen en tover er daarna deze heerlijke stoof mee op tafel. Het kost wat tijd, maar het resultaat mag er zijn. Schenk er een lekker biertje bij en ga goed het weekend in met dit recept. Zullen we volgende week weer een ‘Pizza Friday’ doen om het weekend in te luiden?

Belgische bonenstoof met bier en croutons

> naar het recept voor Belgische bonenstoof met bier en croutons

Zaterdag

Geen tijd om zelf de dashibouillon te maken? Bij de toko zijn ook dashi-bouillonblokjes verkrijgbaar. Dan staat dit smaakvolle gerecht helemaal binnen een mum van tijd op tafel. Al is het natuurlijk leuker (en lekkerder) om het zelf te maken. Vandaar dat dit recept op zaterdag staat in ons weekmenu. Neem wat extra tijd en duik de keuken in!

> naar het recept voor dashibouillon met shimeji en gebrande makreel

Zondag

Een gezelliger gerecht voor een mooie herfstdag kunnen we niet bedenken. Voor deze zachtgestoofde riblappen met een zoete portjus en pittige gember loopt iedereen warm. Schenk jezelf een extra glaasje port in tijdens het koken en proost op een heerlijk weekmenu. Geniet van je zondag!

weekmenu: Riblappen uit de oven met port en sjalotten

> naar het recept voor riblappen uit de oven met port en sjalotten

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.