Maandag
We starten het weekmenu uiteraard met #MeatlessMonday! Vandaag maken we een heerlijke én snelle pasta met tijm en geitenkaas. Een goed begin is het halve werk, en dit is de perfecte start van de week. Eet smakelijk!
> naar het recept voor fusilli peperonata met tijm en geitenkaas
Dinsdag
Noedels zijn niet zo zwart-wit, je kunt er alle kanten mee op. In soep of salade, mild of pittig, dik of dun. Probeer in ieder geval deze mooie witte udon-noedel met zwartepepersaus. In een uurtje staat dit smaakvolle gerecht op tafel.
> naar het recept voor udon black pepper noedels met kool en gehakt
Woensdag
Doordeweeks een bijzondere maaltijd op tafel zetten hoeft niet veel tijd te kosten. Met verse kruiden, een mooi stukje kabeljauw en een likje boter! Zo’n lekker gerecht breekt de week toch wat fijner doormidden. Binnen 45 minuten kan je aan tafel met dit recept uit ons weekmenu.
> naar het recept voor kabeljauw met kruidenkorst
Donderdag
Vindaloo is een van de populairste Indiase gerechten. Wij snappen wel waarom! Bijkomend voordeel – je hebt maar 40 minuten nodig om dit gerecht te bereiden. Hou je tijd mooi tijd over om even te ontspannen.
> naar het recept voor lichte varkensvindaloo
Vrijdag
Alle aardappels verzamelen! We maken een plaattaart met pesto en geitenkaas. Wat ons betreft geldt dit als een pizza, ook al is het dat officieel niet. Anyways, ‘Pizza Friday’ is terug van weggeweest in het weekmenu met dit recept!
> naar het recept voor aardappelplaattaart met pesto
Zaterdag
Witvis bevat weinig vet en veel eiwitten en vormt daarom een ideale basis voor een lichte maar toch voedzame maaltijd. Je maakt de vis lekker kruidig met de marinade en geeft hem een frisse touch met de limoen en de koriander. Een fijn gerecht voor op zaterdag. Tip: haal verse vis bij de vishandel!
> naar het recept voor visspiesjes met knoflook, kurkuma en limoen
Zondag
Pak dit weekend uit met een heerlijk gebraden kippetje. Serveer er lekkere potato wedges en wat salade bij om het af te maken. Nodig snel wat gasten uit, dit wil je namelijk in goed gezelschap eten. Een goede afsluiter van het weekmenu, zo ben je weer helemaal klaar voor de nieuwe week.
> naar het recept voor kip met citroen en tijm
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: