Maandag
We starten het menu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Vandaag gaan we voor een verrassende curry met rodekool. Dit is een groente die je niet echt in een curry verwacht maar probeer het eens! Vind je het belangrijk dat je curry echt vegetarisch is? Je verwacht het misschien niet, maar in currypasta zit vaak garnalen of vispoeder verwerkt. Check het etiket.
> naar het recept voor rodekoolcurry met kokos en koriander
Dinsdag
Gnocchi met boerenkool en gorgonzola, lekker voor doordeweeks. Simpel, makkelijk en snel voor twee personen, dat is precies waar jij op zit te wachten op de drukke dinsdag!
> naar het recept voor gnocchi met boerenkool en gorgonzola
Woensdag
Om de week te breken staat er vandaag een heerlijke dampende kom soep op het menu. Serveer deze winterminestrone met raclettebroodjes. En ja, dat smaakt zo goed als het klinkt! Perfect om je aan te verwarmen.
> naar het recept voor winterminestrone met raclettebroodje
Donderdag
Vandaag staat er een Siciliaanse pasta op het menu. Lekker ziltig van smaak door de sardines en ansjovis. Dat is pas Italiaans genieten!
> naar het recept voor Siciliaanse pasta
Vrijdag
Nog nooit eigen flatbreads gemaakt? Dan is het tijd voor verandering. Met een paar basisingrediënten tover je binnen een half uurtje kraakverse naan op tafel.
> naar het recept voor naan met kofta van kabeljauw
Zaterdag
Kan jij je #stovember nog herinneren? Afgelopen november gingen we aan de slag met de lekkerste stoofgerechten. Zo ook @the_spiced_chickpea. Haar twist? Ze voegde malse kip toe aan de oorspronkelijk vegetarische pompoenstoof. Geen kipfilet zoals we allemaal wel kennen – nee – malse koteletten met bot en al. Dit geeft de stoof extra smaak en aroma, zeker in combinatie met alle specerijen en kruiden.
> naar het recept voor pompoenstoof met kip
Zondag
Deze Shepherd’s pie met stoofvlees en pastinaakpuree is een variatie op onze favoriet. Rijke smaken afgedekt met smeuïge puree met krokant randje. Zo maak jij van deze zondag een feestje!
> naar het recept voor Shepherd’s pie met stoofvlees en pastinaakpuree
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: