Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
uienstoof met bier

5x de lekkerste stoofpotjes voor deze winter

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Een gure dag waarop je liever binnen blijft? Zet een braadpan op het fornuis en vul je huis met de geur van deze heerlijke winterse stoofpotjes.

Winterse stoofpotjes

Tijdens de koude wintermaanden verwarmen wij ons graag aan lekker eten. Denk aan soep en stamppot maar ook stoofpotjes. Daarom hebben wij onze favoriete recepten voor winterse stoofpotjes verzameld voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken. Wat denk jij bijvoorbeeld van een Belgische stoof met bier of een winterse stoofpotje met vis?

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Lamsstoof met olijven, rozemarijn en ingelegde citroen

Deze rijke, uitgesproken lamsstoof is als je het ons vraagt hét perfecte gerecht voor een relaxte zondag. Drink er een lekker wijntje bij om het feest compleet te maken.

> naar het recept: lamsstoof met olijven, rozemarijn en ingelegde citroen

Italiaanse Lamsstoof olijven en krieltjes 03

2. Uienstoof met bier en tijm

Dit fantastische winterse stoofpotje is heerlijk vegetarisch comfortfood. Geef er een frisse salade bij om het compleet te maken.

> naar het recept: uienstoof met bier en tijm

uienstoof winterse stoofpotjes

3. Gehaktballenstoof met korianderchutney

De gehaktbal is een echte allemansvriend. Deze licht pittige versie met harissa en korianderchutney is net wat anders dan de bal in jus van jouw moeder maar net zo comforting.

> naar het recept: gehaktballenstoof met korianderchutney

Gehaktballenstoof

4. Belgische bonenstoof met bier en croutons

Onze zuiderburen weten wel raad met peulvruchten. Een extra biertje opentrekken om on the side te drinken bij dit heerlijke winterse stoofpotje is uiteraard toegestaan! Maar zonder kan natuurlijk ook.

> naar het recept: Belgische bonenstoof met bier en croutons

Belgische bonenstoof met bier en croutons

5. Gestoofde vis met venkel en kikkererwten

Let’s go slow! Het grote voordeel van dit recept is dat jij slechts tien minuten bezig bent met deze gestoofde vis met venkel en kikkererwten. Daarna laat je slowcooker de rest doen. Tot slot is het voetjes omhoog en genieten van je lievelingsfilm!

> naar het recept: gestoofde vis met venkel en kikkererwten

winterse stoofpotjes

Lees ook: Koken met de slowcooker: zo doe je dat

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!