Advertentie
Voor Smokey Goodness BBQ Feast on Fire sloeg Jord wederom de handen ineen met zijn vaste team. Daarnaast werkte Jord voor dit boek samen met local heroes als Bart van Olphen (Fishtales) en de meesterslagers Jonathan van Uden (Chateaubriand) en Herman ter Weele (zelf slachtend slagerij Ter Weele). Het boek staat dan ook vol met heerlijkheden van de grill. Van complete BBQ meergangenmenu’s als Yankee Feast, Veggie Feast en Fancy Fire, all out impressive smokey showpieces of simple bites voor een kleine get-together: pas als ’t sist, rookt en grilt is het volgens Jord echt feest.
Sneak peak
Of het nou gaat om Hoe cakes met gerookte makreel, beefshank of apple pecan cobblers, met de recepten van Smokey Goodness & friends laat je vanaf nu elk feestje gegarandeerd zinderen. Dus: zomer of winter, kerst of pasen, voor een groot gezelschap of voor twee: als het feest is, dan gaat de barbecue aan. Alvast aan de slag? Foodies mag alvast drie heerlijke recepten met jou delen!
Lees ook: 3x heerlijke barbecuerecepten van Jord Althuizen
1. Spekplaatkoek di Mamma
2. Geroosterde bloemkool met rozepeper-dressing
3. Wildzwijnporchetta van de barbecue
Onze tips
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Foodies boekenclub: “Everyday Vegan in 30 minuten”
Roxanne