Duurzamer eten
Heb je je weleens afgevraagd hoe jouw maaltijden beginnen? Kies je eerst een ingrediënt of een keuken? Voor Eva geldt het eerste. Soms heeft ze gewoon zin in andijvie en dan verzint ze daaromheen een maaltijd. Voor haar nieuwe kookboek maakte ze een selectie van 55 ingrediënten waar ze per ingrediënt drie maaltijden bij bedacht. Bij het maken van die maaltijden hield ze drie dingen in gedachten: minder vlees en vis, voedsel van dichtbij en opmaken wat er in huis is. Als je het ons vraagt dé ingrediënten voor een duurzamer eetpatroon en het beste begin van 2020. Met elkaar pienter en verspillingsvrij!
Eva Posthuma de Boer. Eva’s keukenkast. Nijgh & van Ditmar. 256 pagina’s. Prijs: 29,99 euro.
Kook alles op!
Zelf aan de slag met de producten uit je keukenkast? Probeer deze gerechten..
(klik op de foto om het recept te bekijken)