Als wij aan Jamie denken dan denken wij aan weinig effort, groots resultaat. Deze man weet met slechts een handjevol ingrediënten tóch iets spannends op tafel te zetten. Zijn recepten zijn voor iedereen maakbaar en niet alleen op een zaterdagmiddag als je de tijd hebt.

8 ingrediënten

Het nieuwe boek van Jamie sluit helemaal aan bij zijn stijl. In 7x anders maakt Jamie voor elke dag van de week spannende variaties met 18 favoriete, alledaagse ingrediënten. Met niet meer dan 8 ingrediënten per recept zet je een heerlijke maaltijd op tafel. Het moeilijkste aan dit boek is dus niet het maken van de recepten, maar het uitkiezen ervan. Want wedden dat het bladeren door 7x anders je keuzestress oplevert? Het is namelijk allemaal even lekker!

Aan de slag met het boek? Je krijgt het nu cadeau bij 12x foodies!

Voorproefje uit 7x anders!

Natuurlijk hoef je niet te kiezen en kun je ook gewoon alle recepten uit het boek op volgorde maken. Wij hebben in ieder geval na lang wikken en wegen alvast onze favorieten uit 7x anders op een rijtje gezet. Waar wacht je nog op? Snel de keuken in!

Quiche van avocadodeeg

Met doperwten, cheddar, basilicumvulling en gemengde sla

quiche van avocadodeeg

Zalige auberginesalade

Met feta, munt, olijven, amandelen, citroen & honing

Zalige auberginesalade

Zonnige eiersalade

Met dukkah, zoete paprika, gebakken spinazie & granaatappel

Zonnige eiersalade

7 x anders van Jamie Oliver is verschenen bij Kosmos Uitgevers © Jamie Oliver Enterprises Ltd (2020 7 Ways) Fotografie: Levon Biss

7x anders

7x anders
€32,50