Het is zover! Het eerste kookboek van foodies is een feit met de 100 beste recepten uit 100 uitgaven. Met een zweem van nostalgie blikken we terug op de lekkerste gerechten van de afgelopen jaren.
Na 100 mooie uitgaven van foodies werd het hoog tijd voor foodies’ eerste kookboek! In dit boek vind je de allerlekkerste recepten van de afgelopen jaren, de fijnste gerechten met de mooiste foto’s.

Aller-enthousiast

De redactie heeft haar favoriete gerechten voor je verzameld en de recepten uitgezocht waar lezers het aller-enthousiast van werden. Knallende klassiekers, gerechten van de grill, salades en zoete toetjes. Bestel nu het foodies kookboek en wees verzekerd van een exemplaar..

Neem hier alvast een kijkje..

Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken: van klassiekers en taart tot aan soepen en desserts. De recepten worden aangevuld met tips en illustraties. Foodies is geen kookblad voor de koffietafel; het is een blad om uit te koken. Hetzelfde geldt voor het foodies kookboek: de redactie ziet haar boek graag vol sporen uit de keuken. Hieronder laten we je alvast zien wat een fijn boek het geworden is! Pak je ingrediënten erbij en je kan beginnen.

Nog even alles op een rijtje

  • foodies kookboek voor slechts €17,99
  • De 100 beste gerechten uit 100 foodies
  • Opgedeeld in handige hoofdstukken
  • Met tips & prachtige illustraties

Bestel jouw exemplaar hier en geniet van het kookboek wat je vies mag maken! 😉