Advertentie
Met een zweem van nostalgie blikt Foodies terug op de lekkerste gerechten van de eerste 100 Foodies-uitgaven. Knallende klassiekers, gerechten van de grill, salades en zoete toetjes. Dit zijn de laatste exemplaren van het Foodies kookboek, op = op!
De 100 beste gerechten uit de eerste 100 Foodies
Na 100 mooie uitgaven van Foodies werd het hoog tijd voor Foodies’ eerste kookboek! In dit boek vind je de allerlekkerste recepten van de eerste Foodies-jaren, de fijnste gerechten met de mooiste foto’s. De redactie verzamelde haar favoriete gerechten en zocht recepten uit waar lezers het aller-enthousiast van werden.
Van knallende klassiekers tot zoete toetjes
Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken: van klassiekers en taart tot aan soepen en desserts. De recepten worden aangevuld met tips en illustraties. Foodies is geen kookblad voor de koffietafel; het is een blad om uit te koken. Hetzelfde geldt voor het Foodies kookboek: de redactie ziet haar boek graag vol sporen uit de keuken. Verzamel je ingrediënten en ga aan de slag!
Bestel hem nu voor €6,99
Onze tips
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Foodies boekenclub: “Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok”
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Earth’s Own Cuisine”
Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”
Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub
Foodies boekenclub: “Verrot lekker desembrood” van Christian Weij
Foodies boekenclub: “Chin. Ind. Rest. Kookboek”
Dit zijn de beste Aziatische kookboeken
Foodies boekenclub: “Groenvoer” van Tobias Camman
Foodies boekenclub: “The Curry Guy Thai”
Foodies boekenclub: “Kin Thai”
Foodies boekenclub: “Boergondisch”
Foodies boekenclub: “Vega India”
Foodies boekenclub: “Italopop”
Foodies boekenclub: “Everyday Vegan in 30 minuten”
Sanne