
De 100 beste gerechten uit de eerste 100 Foodies
Lees verder na de advertentie
Na 100 mooie uitgaven van Foodies werd het hoog tijd voor Foodies’ eerste kookboek! In dit boek vind je de allerlekkerste recepten van de eerste Foodies-jaren, de fijnste gerechten met de mooiste foto’s. De redactie verzamelde haar favoriete gerechten en zocht recepten uit waar lezers het aller-enthousiast van werden.
Van knallende klassiekers tot zoete toetjes
Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken: van klassiekers en taart tot aan soepen en desserts. De recepten worden aangevuld met tips en illustraties. Foodies is geen kookblad voor de koffietafel; het is een blad om uit te koken. Hetzelfde geldt voor het Foodies kookboek: de redactie ziet haar boek graag vol sporen uit de keuken. Verzamel je ingrediënten en ga aan de slag!
Bestel hem nu voor €6,99
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…

Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub

Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!

Alles over het kookboek “Veggilaine”, inclusief recepten natuurlijk!

Dit zijn de beste kookboeken van 2024

Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.