Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Foodies ruimt op! Heb jij het Foodies’ kookboek al?

Foodies ruimt op! Heb jij het Foodies’ kookboek al?

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Met een zweem van nostalgie blikt Foodies terug op de lekkerste gerechten van de eerste 100 Foodies-uitgaven. Knallende klassiekers, gerechten van de grill, salades en zoete toetjes. Dit zijn de laatste exemplaren van het Foodies kookboek, op = op!

De 100 beste gerechten uit de eerste 100 Foodies

Na 100 mooie uitgaven van Foodies werd het hoog tijd voor Foodies’ eerste kookboek! In dit boek vind je de allerlekkerste recepten van de eerste Foodies-jaren, de fijnste gerechten met de mooiste foto’s. De redactie verzamelde haar favoriete gerechten en zocht recepten uit waar lezers het aller-enthousiast van werden.

Van knallende klassiekers tot zoete toetjes

Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken: van klassiekers en taart tot aan soepen en desserts. De recepten worden aangevuld met tips en illustraties. Foodies is geen kookblad voor de koffietafel; het is een blad om uit te koken. Hetzelfde geldt voor het Foodies kookboek: de redactie ziet haar boek graag vol sporen uit de keuken. Verzamel je ingrediënten en ga aan de slag!

Bestel hem nu voor €6,99

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!