Kookboek uitgelicht: Ruige kost
Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights een boek voor iedereen die thuis wil vlammen in de keuken: Ruige kost.
Stoere vlammen
Wat krijg je als je twee vrienden en levensgenieters in één keuken zet? Vlammen die je om je oren slaan en getrommel op lege pannen. Het maken van dit kookboek moet voor Paskal en Edwin een feestje zijn geweest. Ze baseerden hun gerechten op hun reizen en liefde voor Zeeland en hielden bij ieder recept een aantal vaste ingrediënten bij de hand: een goed glas wijn, goede muziek en een hulpje voor de afwas.

Meer gerechten zoals deze?
Ruige kost
Aan de slag met Ruige kost?
Maak de pulled pork sandwich..

Of pak uit met de red lamsnek

Als afsluiter wordt het oma’s boterkoek

Eet vegetarisch, maar droomt over bacon. Komt voor een kaasplank haar bed wel uit.