De Food and Friends Kookboek van het Jaar verkiezing 2021

Van woensdag 27 oktober t/m dinsdag 16 november vindt de verkiezing voor het beste kookboek van 2021 plaats. De ‘Food and Friends Kookboek van het Jaar-verkiezing’ is een ode aan alle pioniers die nieuwe recepten uitproberen, food stylen, smaakmakende teksten schrijven, kookboeken schitterend vormgeven, uitgeven en drukken. Jij, als echte culi-fan, kan stemmen op je favoriete kookboek. Je ontvangt dan het gratis e-magazine boordevol recepten en maakt kans op een kookboekenpakket t.w.v. €100,-.

Foodies top 3

Uit alle kanshebbers stelden wij een persoonlijke top 3 samen! Staat jouw favoriet erbij?

Ode aan groenten

Favoriet van Willem: “Zelfs voor mij als kok was dit boek een eye-opener. Er zijn zoveel bereidingen mogelijk met groenten dat je onmogelijk níet van groenten kunt houden.”

Een ode aan groenten

Oma’s soep

Favoriet van Sanne: “Soep van oma is altijd het lekkerst toch? Laat je inspireren door de leukste oma’s en hun beste familierecepten.”

oma's soep

Samen eten

Favoriet van Yvonne: “Lange tafels vol familie en lekker eten, zo heb ik m’n weekenden het liefst. De recepten van Jamie zijn verrassend én ook nog eens heel makkelijk. Een musthave voor de feestdagen.”

Jamie Oliver Samen Eten

Meer lezen over het laatste boek van Jamie Oliver? Check de Foodies boekenclub!

Stem op je favoriete kookboek

Ga snel naar de website van Food and Friends en stem op je favoriete kookboek. Natuurlijk vertellen we je binnenkort wie de grote winnaar is geworden!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.