Door een prachtige zomer is de zee nu barstensvol garnalen, dat merken de vissers en wij ook! Dus grote garnalen, kleine garnalen, met kop, gepeld, in een koekje, salade of Spaanse schotel. Hoe je ze ook serveert, met garnalen op tafel is het feest!

Spaanse garnalen met paprika en snelle aïoli

Een heerlijk Spaans garnalengerecht voor twee dat je in één pan maakt. Aïoli met knoflook erbij is lekker om de garnalen in te dippen.
garnalen recept

Garnalenkoekjes met komkommerpickles

Garnalenkoekjes worden veel gegeten in Thailand en Indonesië. Voor de frisheid doen ze er daar ook limoengras doorheen.
garnalen recepten

Garnalensalade met watermeloen en sperziebonen

Watermeloen is door zijn friszoete smaak goed te combineren met een zoute kaas zoals feta.
garnalen recepten

Welk gerecht ga jij maken? Laat het ons weten in de comments of post het eindresultaat online met de tag #iamfoodies – vinden we leuk! En wie weet sta jij binnenkort op onze feed.. En wil je meer foodies? Hier vind je het nieuwste herfstnummer van foodies.