Nieuws

Barbecuefans opgelet: dit is je laatste kans om Foodies juni te bemachtigen

Roxanne-avatarDoor Roxanne20 juni 2020, 09:00

Ben jij gek op barbecueën, maar heb je Foodies juni nog niet in huis? Dit is je allerlaatste kans om deze heerlijke uitgave te bemachtigen. Vanaf dinsdag ligt ons fantastische Go Green nummer in de winkel, maar dat betekent wel dat jij dit allemaal misloopt als je deze mogelijkheid aan je voorbij laat gaan:

Win een Big Green Egg!

Heb je het al gehoord? Het bemachtigen van Foodies juni is nóg leuker geworden. Als jij jouw Foodies tussen 8 en 21 juni koopt bij Bruna, krijg je niet alleen meer dan 100 pagina’s aan heerlijke kookinspiratie, maar maak je ook nog eens kans op dé musthave voor iedere barbecueliefhebber: de Big Green Egg MiniMax t.w.v. maar liefst €968,-. Geloof ons: die wil je hebben. Meer lezen over deze actie? We vertellen je er alles over!

Dit vind je allemaal in Foodies juni

De zon laat zich door niets tegenhouden! Laten we er optimaal van genieten en onze barbecue aansteken. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. Over welke schutting komen de lekkerste geuren waaien?

Mixed grill greens

Een huzarensalade bij de barbecue serveren ‘omdat er dan ook nog iets ‘gezonds’ op tafel staat’, hoeft niet meer. Jouw vitaminen en mineralen komen van de warme salade met gegrilde maïs, witlofspiesen met zoeteaardappelpuree, gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette en meer lekkers.

Zomerse siropen

Ho, stop, wacht! Heb jij je dat blikje fris al opengetrokken? Misschien wil je deze zomer bij je barbecue wel een nieuw drankje uitproberen. Wij maakten de zomerse siropen uit het nieuwe boek Home Made Basics van Yvette van boven, met o.a. basilicum, tijm, meloen, laurier en groene thee.

Lekkere lunchbroodjes

Bij foodies gruwelen we ervan: een bezwete boterham uit een plastic zakje. Liever maken we onze eigen lunch zoals een goedgevuld broodje ei met mayo of naanbrood met kofta van kabeljauw. Met onze goedgevulde lunchbroodjes maak je van klokslag 12 uur iedere dag een feestje.

En verder

Kregen we het allerbeste recept voor saotosoep van de moeder van London Loy, konden we niet stoppen met het eten van én koken met aardbeien, poetsten we het zand van de allereerste nieuwe aardappels van het jaar, leerden we grote stukken vlees als entrecote en côte de boeuf bereiden, maakten we een Braziliaanse megaburger van meer dan 1000 kcal en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

foodies jun/2020

Het barbecuenummer

Grill & chill
Roxanne-avatarDoor Roxanne