Van Chardonnay tot Shiraz

Een beetje foodie heeft altijd een goede fles wijn achter de hand. Om te serveren bij die perfect gebakken steak of die uitgebreide borrelplank in het weekend. En zijn de witte asperges in het seizoen? Dan mag een glaasje wit erbij niet ontbreken natuurlijk. Wijn en eten kunnen het beste in elkaar naar boven halen, mits je de goede wijn-spijscombinaties weet te maken. Bij PLUS hebben ze de beste wijnadviseurs in huis die je daar alles over kunnen vertellen.

Goed eten én goede wijn, daar houden ze van bij PLUS. Om die reden vind je bij PLUS een breed assortiment van wijnen. Van een mooie Stoney Creek Chardonnay Sémillon die heerlijk is met gegrilde vis en romige pasta’s tot een stevige Vida Libre Garnacha die perfect combineert met zachte kazen. Dankzij dit brede aanbod en het beste wijnadvies, mag PLUS zich al negen jaar lang Beste Wijn supermarkt van Nederland noemen. Dat vraagt om een klein feestje!

Van 18 t/m 24 april heel veel voordeel

PLUS is voor de negende keer uitgeroepen tot Beste Wijn supermarkt van Nederland, daar moet op getrakteerd worden! Daarom vind je van 18 t/m 24 april waanzinnig veel voordeel op geselecteerde wijnen. Zo krijg je 25 procent korting per fles. Sla je meteen een doosje van je favoriete wijn in? Dan krijg je 50 procent korting per doos. Heb je meteen een mooie voorraad voor heel veel gezellige avonden! Bestel nu op plus.nl of met de PLUS app.

foodies’ favoriete wijnen

Tussen zoveel lekkere wijnen kan het moeilijk kiezen zijn, daarom zetten wij een paar van onze favoriete wijnen uit het assortiment op een rij:

Tusko Antinori – Riesling
Deze riesling is geproduceerd in Hongarije door de bekende wijnfamilie Antinori, een van de bekendste producenten uit de streek Toscane. Je herkent hem aan zijn hoge zuurgraad en complexiteit aan smaken. Lekker bij: gestoomde of gegrilde vis of een frisse salade.

Grix – Grenache grix rosé
Eén van onze favoriete zomerwijnen is deze fruitige rosé uit Zuid-Frankrijk. Bij het proeven merk je tonen op van zomers rood fruit. Perfect om te schenken op een warme zomerse avond of bij de barbecue. Lekker bij: gegrild vlees, salade of als aperitief.

Vida Libre – Garnacha
Gemaakt door wijnmaker Carlos Rubén die uitsluitend werkt met het druivenras Garnacha. Rubén is onlangs verkozen tot ‘Exciting Newcomer 2020, Spain’. De smaak: vol en elegant met rood fruit en kersen. Lekker bij: zachte kazen.