Nieuwe foodserie: Indo Food

Chefs Job en Perry komen met een nieuwe show op 24Kitchen die helemaal draait om de, je raadt het al, Indische keuken. Ze ontdekken de gemeenschap en ellenlange lijsten met ingrediënten. Voor de eerste aflevering gingen de twee op pad met Tante Annie om alles te leren over de basis van een van de meest iconische gerechten: rendang. Benieuwd geworden? De show wordt iedere dinsdag om 17:00 uur uitgezonden op 24Kitchen.

Ikea komt met vegetarische gehaktballetjes

Vegaballetjes die naar vlees smaken: vanaf augustus kun je ze proeven bij Ikea in Nederland. De ingrediënten zijn erwteneiwit, appels, aardappelen en haver. Wij zijn heel benieuwd of ze lekker zijn.

Amersfoort krijgt een kattencafé

Hou je van poezen en van een bakkie pleur? Dan hebben we goed nieuws voor je! In Amersfoort opent volgende maand het allereerste kattencafé van de stad. Onlangs werd er via crowdfunding meer dan 10.000 euro opgehaald en dat betekent dat we deze hotspot vanaf volgende maand zelf kunnen bewonderen. Er komen trouwens vijf tot zeven harige vriendjes te wonen die eerder thuisloos waren. Een kattengedragsdeskundige gaat de dieren observeren in de beginfase: ,,Ze moeten het wel leuk hebben, want het moet een fijn huis zijn”, vertelt initiatiefneemster Willeke Rodenhuis in een interview tegen De Stad Amersfoort.