Meneer Smakers opent vestiging in Arnhem

Goed nieuws voor burgerliefhebbers die in het oosten van het land wonen: de bekende Utrechtse hamburgerketen Meneer Smakers opent vandaag haar deuren in Arnhem. Naast de traditionele runderburgers en kipburgers staan er ook vegetarische en vegan versies op de kaart. In december hebben ze bovendien een special met hert en stoofpeertjes. Intrestring!

Vreemdganger ontmaskerd door restaurantrecensie

Een rare gewaarwording voor Tom Sietsema, foodrecensent van The Washington Post. Via een livechat kreeg hij een bedankje van een vrouw met de mededeling dat hij dankzij een foto bij een van zijn reviews haar vreemdgaande man heeft ontmaskerd. Op de afbeelding was te zien dat haar echtgenoot aan het dineren was met een andere vrouw. Na confrontatie gaf de man toe dat hij al een flinke tijd een affaire had. Waar recensies al niet goed voor zijn…

Is Miljuschka de mol?

Het zou zomaar kunnen, want de tv-kok maakte afgelopen week op Instagram bekend dat ze meedoet aan het populaire programma van de AvroTros. Samen met onder meer presentatrice Anita Witzier, acteur Buddy Vedder en modeontwerper Claes Iversen reisde ze af naar China om de strijd aan te gaan. Het programma is vanaf zaterdag 11 januari weer te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BRING IT ON! Wie is de mol 2020

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op