Estée doet mee aan De Slimste Mens

De televisiekoks zijn goed vertegenwoordigd in spelshows de laatste tijd. Hugo Kennis won Expeditie Robinson, Miljuschka is misschien wel de mol en Estée Strooker doet een poging om de Slimste Mens te worden. Op 1 januari is te zien hoe ze het ervan afbrengt in het populaire programma.

Stoven en mediteren tegelijk

Alles mag even op een lager pitje, niet alleen je eten maar ook jij. Bord Bia heeft een stoofmeditatie opgenomen waarin je op een rustige manier een recept maakt. Of je er echt ontspannen van wordt verschilt per persoon, maar je hebt vast nog nooit zo relaxed een pastinaak gesneden.

> Beluister de stoofmeditatie hier op Spotify

Eerste plantaardige kaaswinkel van Nederland geopend

Als je aan de gemiddelde vegan vraagt wat ze het meeste missen, is het antwoord hoogstwaarschijnlijk kaas. Willicroft probeert een einde te maken aan dit gemis met een eigen winkel in hartje Amsterdam. Je vindt er producten met catchy namen als This Is Not Cheese Fondue, This Is Not Cheese en This Is Not Truffle Sauce. Ook krijg je een kijkje in het productieproces. De plantaardige kaaswinkel van Willicroft bevindt zich op Spiegelgracht 30. De winkel is geopend op vrijdag (11:00-19:00), zaterdag (11:00-19:00) en zondag (12:00-18:00).