In A la minute laat Mari zien hoe makkelijk lekker eten nou eigenlijk kan zijn. Mari: “Als een mens moet eten, dan wel graag zo smakelijk mogelijk en liefst iets waar je wat aan hebt. Al zijn er van die dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken, – of geen tijd, of allebei – maar toch trek hebt in iets lekkers. Naar de snackbar lopen kan, maar dat geeft saai en nutteloos voedsel; zinloze calorieën eigenlijk.” Het kan volgens Mari ook anders. Ze gebruikte haar kennis van groente en van smaken en kwam met een boek dat uitblinkt in eenvoud. Maar óók in smaak.

Easy does it

Van een omelet met meiraap en aardappel tot een kruidige kooltaart tot een andijviesalade met pistache, boontjes en wat oud-Hollandse brokkelkaas. Want die oude kaas, een schep crème fraîche of een handje noten zijn de smaakmakers waar simpele gerechten net wat spannender van worden. En ben jij net begonnen aan het jaarlijks terugkerende event dat goede voornemens heet? Dan heeft Mari een boodschap voor je: “Van een kleine portie sla zonder dressing word je dik omdat het de honger niet stilt en je daardoor de hele dag aan eten blijft denken. Ik eet liever lekker, niet belachelijk veel, maar wel genoeg om geen trek tussendoor te krijgen.” Kortom: wie slim wil eten (op dieet of niet) kiest voor smaak. En die vind je in het boek A la minute van Mari Maris in overvloed.

Krijg je al trek?

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op = op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Ja, ik wil 12x Foodies én krijg À la minute van Mari Maris cadeau

kruidige kooltaart