Wontons, dumplings, har gau, buns, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten. Maar hoe maak je deze gerechten zelf? In Dumplings & Noedels krijg je stap voor stap de technieken in woord en beeld uitgelegd en zie je dat het veel makkelijker is dan het lijkt.

Do it yourself

Van het vouwen van de perfecte dumplings tot het rollen en snijden van de zachtste noedels; Pippa maakte zich de technieken en de smaken eigen en deelt ze nu met jou in haar boek. Hoewel er tegenwoordig zelfs in de gewone supermarkt perfecte noedels zijn te vinden in verschillende soorten, smaken en maten, is zelf gemaakt volgens Pippa nog steeds het allerlekkerst. Bovendien, zo ondervonden we, werkt het ook heel therapeutisch. Alleen al om die reden kunnen we het iedereen aanraden om aan de slag te gaan met zelfgemaakte noedels, die je dan gebruikt voor andere lekkere recepten uit dit boek. Zin in een voorproefje? Maak dan dit recept voor Zha jiang mian.

De toko mag dan misschien nog een heleboel geheimen voor je hebben, op het gebied van noedels en dumplings ben je na het koken uit dit boek een echte kenner.

Krijg je al trek?

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op = op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Ja, ik wil 12x Foodies én krijg Dumplings & Noedels cadeau

Zha jiang mian