Een schijfje citroen in je thee of je in cola doen we allemaal weleens. Maar heb je er wel eens aan gedacht om zalm te laten garen in citroensap (ceviche) of citroen toe te voegen aan je soep of stoofschotel? Volgens Jadis verdient biologische citroen als smaakmaker dezelfde plek op tafel als het peper-en zoutstel. In het Italiënummer van foodies vertelt ze over de functies van citroen en wat het verschil is in smaak tussen citroensap en citroenschil.

Want die schil, die blijkt bomvol smaak te zitten! Rasp hem in fijne lintjes over je groente of vlees of maak er limoncello van – ons favoriete recept uit het boek van Jadis. Gemaakt met biologische citroenen uit Sicilië; je proeft gewoon een vleugje zon! Maak ‘m alvast terwijl je wacht tot de foodies en het Lemon Kitchen kookboek op je eigen mat vallen:

Bestel 12x foodies + The Lemon Kitchen kookboek voor €57,50.

Zelf limoncello maken

limoncello Lemon Kitchen