Elke maand kijken we in de keuken van de foodiesredactie. Wie werken er? Welke culinaire avonturen beleven we? Wat gebeurt er op een foodredactie? Maar vooral, wat eten de foodies zelf? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen..
Deze maand maakten we de barbecue cover en schoten we de summer of love foto’s. We aten buiten en bestelde de lekkerste ontbijtjes de grens over. Je ziet het: we hebben weer genoten..

Summer of leftovers

Na de summer of love fotoshoot was er nog van alles over: vijgen, granaatappelpitjes en pistachenoten. Daar maakte Willem deze labneh van. Lekker dippen met flatbread.

Over de grens

Anne vond vlierbloesem en oesters in Londen, Lotte at een geweldige omelet in een mini brunchtentje in Le Marais (Parijs) en Sanne ging voor een ‘normale’ pretzel in Duitsland.Homemade

Gestoofde asperges in boter, entrecote en rauwe aspergesalade met munt, koriander en oude kaas, de frangelico hazelnoten-likeurtaart uit het Italië nummer en een plaattaart gemaakt van pindakaas, pindakoeken, pure chocolade en zoute stengels.


Buiten eten

Anne had gegrilde kipspiesjes in de zon, Yvonne maakte geroerbakte noedels met rode currypasta, geroosterde bloemkool en nog veel meer…

dagboek

 

Lange zomeravonden

En terwijl we volop genieten van die lange zomeravonden maken we maar al te graag een wandeling naar de lekkerste ijswinkel van de stad om daar een bolletje cookie caramel te bestellen.