Elke twee weken kijken we in de keuken van de foodiesredactie. Wie werken er? Welke culinaire avonturen beleven zij? En wat gebeurt er op een food redactie? Maar vooral, wat eten de foodies zelf? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen, en opvallend: we zijn met zijn vijven sinds vorige week!
Afgelopen week hebben we er een nieuwe foodie bij. Meet Yvonne, een echte foodie! Kijk maar eens naar deze fluffy Japanse cheesecake en de heerlijke kipspiesjes met pruim die zij dit weekend maakte.
foodies foodiesfoodies

Restjes

Anne weet hoe ze moet toveren in de keuken. Met restjes maak je pasta, puddingbrood en wortels uit de oven. En anders ga je lekker de deur uit voor een broodje garnalenkroket!
foodiesfoodiesfoodies

De deur uit

Lotte trok erop uit en at polenta met groene asperges en truffel bij Wijmpje Beukers in Amsterdam. Ze ging eens op bezoek bij haar vriendin en deelde een shakshuka en batata, vertoefde samen met vrienden van een goed gevulde plank tijdens een potje Cluedo en maakte het foodies kaneelbrood voor haar visite. Wil jij ook dit kaneelbrood uitproberen? Lees hier het recept. 
foodiesfoodiesfoodiesfoodies

Cannoli

Een kers, ricotta, chocolade en pistachenoten. Dit is de vulling van de cannoli van Emil. Dat emil van zoetigheden houdt weten we onderhand wel en man wat zijn we jaloers op zijn creaties! Maar wist je dat hij de allerlekkerste Italiaanse gerechten maakt? Elke maand is weer een ontdekking van een ander gerecht, deze maand schreef hij in zijn column over de Italiaanse carnavalshit chiacchiere. Je vindt zijn column in de laatste foodies. 
foodies

Pastel

Willem maakte zich op voor de photoshoot van foodies. Het pasennummer kleedt zich dit jaar in pastel en daarvoor werd alles uit de kast getrokken! Benieuwd wat je kunt verwachten van het pasennummer? Vanaf 2 maart in de winkel!
foodiesfoodiesfoodiesfoodies
Samen met zijn dochter maakte Willem macarons en we hebben haar stiekem al opgegeven voor Chef’s Table Pastry 😉
foodies
Meer foodies? Volg ons op Instagram en Facebook en lees de laatste culinaire nieuwtjes en wordt elke dag geïnspireerd met de lekkerste recepten!