Iedere twee weken mogen jullie een blik werpen in het dagboek van de foodiesredactie. Wie werken er, waar zijn we mee bezig, wat gebeurt er op een redactie, wat eten de Foodies? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen met de snapshots die we voor jullie maakten.
Dit dagboek staat vol met heerlijke en prachtige creaties.

Genieten in het weekend

Willem maakte dit heerlijke brood bij het zondagse ontbijt. Een zuurdesem krentenmik.
zuurdesem krentenmik dagboek foodiesredactie
En Emil had foie gras, recht uit het vuistje bij de kweker.
Foie gras bij kweker dagboek foodiesredactie
Bij Lotte was het feest, herfstige pompoentaart en champagne. Proost!
pompoentaart met champagne dagboek foodiesredactie

We houden van pakketjes

Op de redactie kregen we het worstpakket van Brandt & Levie. Hele lekker worsten!
worstpakket dagboek foodiesredactie
En bij Renée kwam ook een fijne bestelling binnen, Kiwi messen. Onmisbaar in de keuken.
kiwi messen dagboek foodiesredactie

En op het menu…

Bij Anne zag het er feestelijk uit op haar bord, een salade met geitenkaas-vadouvanballetjes.
salade met geitenkaasballetjes en vadouvan - dagboek foodiesredactie
Daarna had ze overheerlijke garnalen, met een tamarinde-marinade en bloemkool.
tamarindegarnalen bloemkool - dagboek foodiesredactie
We sluiten dit dagboek af met deze soto van Renée. Gemaakt door een vriendin.
soto door Ketut - dagboek foodiesredactie