Foodies Vega special voor iedereen

De Foodies Vega special komt eraan, en jij kan alvast een pre-order plaatsen. Want laten we eerlijk zijn, ondertussen hoef je allang niet meer vegetariër of veganist te zijn om van plantaardig eten te houden. Het is hip, duurzaam en ook nog eens ontzettend lekker. Dat bewijzen we met deze Foodies Vega special. Wist je bijvoorbeeld dat je ontzettend lekkere burgers kan maken van halloumi? En wat dacht je van zoete-aardappelpizza’s met manchego? Het water loopt ons in de mond, alleen al bij de gedachte aan deze gerechten.

De Vega special van Foodies komt eraan

In deze speciale uitgave vind je meer dan 100 pagina’s aan verrassende vegetarische en veganistische recepten. Van een uitgebreid vegan weekmenu tot de lekkerste pasta’s en van een vegetarische barbecue tot hippe borrelhappen. Daarnaast bespreken we dé kookboeken van het moment. Dit nummer bedient niet alleen de vegetariër en de veganist, maar iedereen die van lekker, gezond en gevarieerd eten houdt!

Meatless Monday

Door bijvoorbeeld één of twee dagen per week vegetarisch te eten maak je al verschil. Het is een stuk duurzamer dan de consumptie van vlees. De special bewijst dat het ook nog eens ontzettend lekker is, zonder dat je terug hoeft te vallen op de standaard vleesvervangers. Wil je meer weten? Neem hier eens een kijkje.

Pre-order ‘m nu alvast

Deze special mag je niet missen! Dat begrijpen we maar al te goed. En daarom kan je ‘m nu alvast bestellen. Je bestelt de special voor € 7,99 mét gratis verzending. Nog een paar nachtjes slapen, rond 10 augustus valt de Foodies Vega special op je deurmat.

Wil jij de lekkerste vegetarische recepten bemachtigen? Bestel dan nu deze heerlijke special van Foodies! Wees er snel bij, want voor je het weet is hij uitverkocht…

Bestel nu!

Foodies vega special cover

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.