IJskoude affogato, knapperige focaccia, bucatini alla bresciana en een romige risotto. Deze week duiken we de keuken in van Viva Italia. Koken met klassiekers uit alle regio’s, recepten die generaties lang zijn doorgegeven door Italiaanse nonna’s en authentiek Italiaans streetfood. We proeven van de lekkerste Italiaanse kazen, maken een Italiaanse chocolade-hazelnoottaart en bereiden de beste pasta’s en pizza’s. Hoe maak je de perfecte stromboli of focaccia? No worries, foodies helpt je aan het perfecte recept.

Week van Italië

Schrijf je in voor de Week van Italië en ontvang 16 augustus een bundel met meer dan 10 exclusieve Italiaanse foodies recepten boordevol Italiaanse toppers. Van klassieke ragù tot het ultieme recept voor tiramisu. We maken zelf orecchiette met pesto en natuurlijk is er een pizza recept te vinden.

Net terug uit hét vakantieland? Niet getreurd. Met de foodies’ Week van Italië is het nog lang nagenieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Op 16 augustus gaat de Week van Italië in, een aantal recepten zullen we delen maar door je nu alvast in te schrijven ben je zeker van ‘Week van Italië’-bundel met exclusieve foodies recepten!

Week van Italië

Schrijf je in voor de Week van Italië en ontvang 10+ gratis recepten!

Je abonneert je op onze wekelijkse foodies nieuwsbrief en je ontvangt op 16 augustus de recepten in je inbox. Afmelden is op ieder moment mogelijk.