Heel Holland Bakt

Het nieuwste seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart te zien bij Omroep MAX op NPO 1. Naast kersverse kandidaten zijn de vertrouwde gezichten gelukkig ook van de partij dit seizoen. De jury bestaat natuurlijk uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, de presentatie is in handen van niemand minder dan André van Duin.

Wil je iedere week de lekkerste recepten, tips & culi-nieuwtjes ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Een winter zonder HHB

Hou je van regelmaat? Dan is het je vast niet ontgaan. Normaal start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt in de winter. Dit seizoen is net even anders en start in het voorjaar. Dat neemt niet weg dat je alsnog onder een dekentje kunt wegkruipen voor de televisie. Met een lekker stukje gebak natuurlijk. Of duik je liever zelf de keuken in om de opdrachten thuis na te maken?

Bakkers klaar…

Kortom, blokkeer elke zaterdag in je agenda vanaf 12 maart! Op zaterdag 7 mei is de grote finale in de tent. De enige uitzondering is zaterdag 26 maart, dan is er eenmalig geen Heel Holland Bakt in verband met voetbal. Bakkers klaar? Kijken maar!

Overigens, Heel Holland Bakt zoekt nog thuisbakkers voor het jubileumseizoen. Zie jij jezelf al in de tent staan? Meld je hier aan.

Heel Holland Bakt 2022

Foto: Roland J. Reinders