Tingly Ted’s hot sauce

De hot sauces Tingly Ted’s, vernoemd naar Ed Sheeran’s bijnaam uit zijn jeugd, komen in twee verschillende smaken. Tingly, is een medium hot sauce, niet te pittig, maar wel genoeg om je smaakpapillen te laten dansen. Xtra Tingly is er voor iedereen die net wat meer pit lekker vindt. De sauzen zijn vegan-friendly, zonder toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige geur- en smaakstoffen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos)

Saus van Ed Sheeran

De zanger heeft er samen met een team aan experts twee jaar over gedaan om de sauzen te ontwikkelen. “Ik reis veel, dus het leek mij een goed idee om, waar ik ook naartoe ga, een flesje in mijn koffer te hebben die iedere maaltijd wat spice kan geven. Ik wist dat ik geen waterige hot sauce wilde, aangezien die meestal verbannen worden naar hetzelfde schap met willekeurige hot sauces. Het doel was om een saus te maken die dezelfde prominente plaats in kan nemen als ketchup”, aldus de saus-fan. Wil je de sauzen zelf proeven? Vanaf 20 maart 2023 zijn de hot sauces van Ed Sheeran verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo. Zet die datum dus gauw in je agenda! En voor meer info ga je naar tinglyteds.com.

Ed Sheeran Tingly Ted's

Recepten met Tingly Ted’s hot sauce van Ed Sheeran

Heb je Tingly Ted’s hot sauce in huis gehaald? Of wil je vast wat inspiratie op doen? Ga dan meteen aan de slag met een van deze recepten.

Kaas-knoflookbrood met hot sauce

Wil je je kaas-knoflookbrood een beetje meer spice geven? Voeg dan eens sriracha toe aan de vulling óf gebruik Tingly Ted’s.

> naar het recept: kaas-knoflookbrood met hot sauce

kaas-knoflookbrood

Hasselback-pompoen met sesam, honing en sriracha

Met hasselback-pompoen zijn we inmiddels wel bekend, maar met een beetje chilisaus, sriracha of een andere pittige saus maak je ‘m extra speciaal!

> naar het recept: hasselback-pompoen met sesam, honing en sriracha

Pompoen met sesam, honing en sriracha

Steamed buns met tempeh, zoetzure radijs en srirachamayonaise

Maak de pittige mayonaise voor bij deze buns lekker zelf. Daar leent Tingly Ted’s zich geweldig goed voor!

> naar het recept: steamed buns met tempeh, zoetzure radijs en srirachamayonaise

Steamed buns met tempeh, zoetzure radijs en srirachamayonaise

Lees meer: wat is sriracha en wat kun je ermee?