Advertentie
Ontwaak op kerstmorgen met de geur van zelfgebakken brioche, zet de kalkoen in de oven, maak een wandeling om dennentakjes te verzamelen voor homemade siroop en warm lekker op met een kop koffie en een chocotulband. Van een sprankelend ontbijt tot fancy cocktails in de late uurtjes; met het decembernummer van foodies is het 24/7 kerst.
Nu 2017 steeds dichterbij komt, blikken we terug op een geweldig jaar! Of je nu voor het eerst op de site bent, of je al sinds het eerste nummer geabonneerd bent: dank! Wat ons bindt, is een eindeloos enthousiasme voor lekker eten en dat willen wij graag delen. We waarderen jullie trouw dan ook enorm.
Een mooie kerst
In 2017 zal foodies weer overal aanwezig zijn: in het schap, bij jou op de deurmat, online, op events. Hopelijk tot volgend jaar dus. We wensen jou namens de hele redactie van foodies een mooie kerst. Proost!
PS: Deel je kerstmenu via #iamfoodies op Twitter, Facebook en Instagram. We zijn benieuwd naar jullie kerstcreaties!
✩
Onze tips
WIN: Exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt
Bacon van bananenschil getest: is het recept een succes?
Appeltaartkaas: alles wat je moet weten over deze trend
Vers van de pers: het beste paasbrood en meer!
Musthaves in de keuken: van Japanse messen tot duurzame pannen
Zó maak je de perfecte smoothiebowl
Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement
Getest: 15x mozzarella uit de supermarkt
Redactie