Ik ben Roxanne, 24 jaar en ik woon sinds kort in Nijmegen. In 2013 verliet ik mijn ouderlijk huis in Haarlem om Media, Informatie en Communicatie te studeren in Enschede. Hier ben ik na mijn afstuderen nog een tijdje blijven wonen, maar het werd tijd voor iets nieuws. Ik was toe aan een andere omgeving en vooral aan restaurants die ik nog niet had getest. Leuk? Absoluut! Lastig? Ik verdwaal zelfs met Google Maps nog dagelijks en tijdens mijn eerste bezoek aan de supermarkt was ik ongeveer twintig minuten aan het zoeken naar de currypasta.

De liefde voor eten, die zat er altijd al in. Ik weet niet beter of mijn moeder stond iedere avond achter het fornuis om iets lekkers op tafel te toveren. En in de zomer? Dan stak mijn vader de barbecue aan. Het is dan ook niet zo gek dat ik in groep zeven koos voor kooklessen in plaats van dansen, gamen of volleybal. Ik leerde de basis en zelfs nadat ik honderd keer in mijn vinger had gesneden, genoot ik nog van koken en bakken.

Het liefst kook ik iedere dag iets nieuws, al krijg ik nooit genoeg van avocadotoast met een gepocheerd ei. Ik laat me dan ook graag inspireren door lekkere recepten. Dit komt echter nooit zo uit de pan of oven als de schrijver het bedoelde, aangezien ik overal mijn persoonlijke touch aan toevoeg. Voor mijn eigen creaties laat ik me graag inspireren door mijn kast vol kookboeken, restaurants en natuurlijk de nieuwste foodies.

Toen ik zag dat er een vacature was bij mijn favoriete kookmagazine én website twijfelde ik dan ook geen moment: dit was mijn droombaan! Gelukkig was de liefde wederzijds en mag ik mezelf nu contentmanager van foodies noemen. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om jou dagelijks te inspireren met waanzinnig lekkere content. Vergeet je niet om foodies te volgen op Pinterest, Instagram, YouTube en Facebook zodat je geen enkel smakelijk nieuwtje mist?

Liefs,
Roxanne