Neem nu een kijkje! Ga naar foodiesmagazine.nl/boekenshop

Waarom een eigen boekenshop?

Maandelijks worden we bedolven onder de nieuwe kookboeken op de redactie. Stuk voor stuk gaan ze door onze handen, het ene exemplaar nog mooier dan de ander! De mooiste boeken krijgen een plekje in ons magazine. Speciaal voor jullie selecteren we de lekkerste recepten uit die boeken en geven we jullie een exclusieve preview.

Omdat we het fijn vinden om jullie te informeren en adviseren over kookboeken, willen we niet dat het proces daar stopt. Daarom hebben we hard gewerkt aan een eigen boekenshop; zo kun je jouw favoriete kookboek ook meteen bij ons bestellen! Tegelijkertijd kunnen wij natuurlijk weer zien welke boeken bij jullie het beste in de smaak vallen. Als dat geen win-win is!

Wat vind je in onze boekenshop?

In onze boekenshop vind je alle Nederlandse kookboeken. Dus van Italiaans tot Mexicaans en van barbecue tot vegan en van Donna Hay tot Jord Althuizen. Ben je op zoek naar een specifiek kookboek? Dan kun je die makkelijk vinden aan de hand van onze zoekbalk. Wil je je later adviseren door de redactie? Bekijk dan de slider op onze homepage, daar vind je onze favorieten. Ook zie je op de homepage welke boeken door andere foodies veel gekocht worden! Je kunt daarnaast ook zoeken op categorieën. Zo vind je altijd iets naar jouw wens!

Hoe werkt het?

Om onze boekenshop te bekijken ga je naar www.foodiesmagazine.nl/boekenshop. Als je een boek bestelt valt het binnen 2 werkdagen op je deurmat. Voor bestellingen onder de 20,00 euro rekenen we 2,95 euro verzendkosten. Is het boek dat je koopt duurder dan 20,00 euro? Dan betaal je geen verzendkosten.