Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Foodies 50 klassiekers header

Nu verkrijgbaar: Foodies 50 klassiekers

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken naar de beste klassieke recepten. Want in ons aprilnummer gaan we op klassieke tour langs de wereld en bundelen we gerechten die iedereen kent én waar iedereen naar verlangt. Vanaf vandaag ligt Foodies 50 klassiekers in de winkel!

Bestel Foodies 50 klassiekers

Foodies 50 klassiekers

In Foodies 50 klassiekers gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen gerechten die iedereen kent. Vanaf nu hoef je dan ook nooit meer te zoeken naar de beste klassieke recepten. Van de New York cheesecake, Italiaanse lasagne, Hollandse bitterballen en hachee, tot aan Australische pavlova en nog veel meer klassiekers. Alle 50 gerechten uit deze uitgave móét je een keer gegeten én ook gemaakt hebben. Kortom: Foodies april is een echte bewaareditie!

Paella, pavlova & peperkoek

In de april-editie gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen we gerechten die iedereen kent én waar iedereen naar verlangt. Zo vind je onder andere:

  • De perfecte New York cheesecake en traditionele fish ‘n’ chips
  • Waan jij je een echte Australiër met recepten uit down-under
  • Ontdek je het verhaal achter het oer-Hollandse snoep drop
  • Ervaar je hoe makkelijk het is om zelf bitterballen te maken
  • Tippen we de mooiste kookboeken om thuis klassieke gerechten te maken
  • Maak je thuis Chinees-Indische afhaalgerechten

En nog veel, veel, veel meer!

Sneak peek

Kun je ook niet wachten tot dit heerlijke nummer op de mat valt? Wij hebben alvast een kleine sneek peak:

https://issuu.com/flpublishinggroup/docs/issuu_fd04_197cbb90431639

Foodies 50 klassiekers

Haal ‘m snel in huis, deze geweldige bewaareditie wil je niet missen…

Bestel Foodies 50 klassiekers

Foodies 50 klassiekers

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!