Advertentie
Foodies 50 klassiekers
In Foodies 50 klassiekers gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen gerechten die iedereen kent. Vanaf nu hoef je dan ook nooit meer te zoeken naar de beste klassieke recepten. Van de New York cheesecake, Italiaanse lasagne, Hollandse bitterballen en hachee, tot aan Australische pavlova en nog veel meer klassiekers. Alle 50 gerechten uit deze uitgave móét je een keer gegeten én ook gemaakt hebben. Kortom: Foodies april is een echte bewaareditie!
Paella, pavlova & peperkoek
In de april-editie gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen we gerechten die iedereen kent én waar iedereen naar verlangt. Zo vind je onder andere:
- De perfecte New York cheesecake en traditionele fish ‘n’ chips
- Waan jij je een echte Australiër met recepten uit down-under
- Ontdek je het verhaal achter het oer-Hollandse snoep drop
- Ervaar je hoe makkelijk het is om zelf bitterballen te maken
- Tippen we de mooiste kookboeken om thuis klassieke gerechten te maken
- Maak je thuis Chinees-Indische afhaalgerechten
En nog veel, veel, veel meer!
Sneak peek
Kun je ook niet wachten tot dit heerlijke nummer op de mat valt? Wij hebben alvast een kleine sneek peak:
https://issuu.com/flpublishinggroup/docs/issuu_fd04_197cbb90431639
Foodies 50 klassiekers
Haal ‘m snel in huis, deze geweldige bewaareditie wil je niet missen…
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: cadeaubon Lenta Living t.w.v. €150,-
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Tony’s Chocolonely Foodies reep
Dit zijn jullie favoriete foodiesrecepten!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Ankarsrum Assistent keukenmachine
Nu verkrijgbaar: Foodies Dinner party
15 jaar foodies: wat is er gebeurd?
Vers van de pers: 25 jaar Jamie Oliver en meer!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.