De zon laat zich door niets tegenhouden! Laten we er optimaal van genieten en onze barbecue aansteken. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. Deze uitgave is een echte musthave voor de zomer, maar het wordt nóg leuker: als je dit heerlijke nummer tussen 8 en 21 juni bemachtigt bij Bruna kan het zomaar zijn dat jij deze lekkere gerechten binnenkort bereidt op jouw eigen Big Green Egg MiniMax.

Klein formaat, grootse prestaties

De Big Green Egg MiniMax zorgt ervoor dat je iedere dag wil gaan grillen. Dankzij zijn handige formaat is er altijd ergens een plekje vrij voor deze fantastische barbecue. Vergis je niet, de Big Green Egg MiniMax is weliswaar handzaam, maar zijn prestaties zijn groots. Dankzij het grote kookoppervlak kun je voor maar liefst 4 tot 6 personen koken. Jouw gerechten smaken na het grillen op de Big Green Egg Minimax lekkerder dan ooit.

Hoe werkt het?

Wil je de allerlekkerste barbecuerecepten bemachtigen én kans maken op zo’n prachtige Big Green Egg MiniMax t.w.v. maar liefst €968? Snel je dan naar Bruna en bemachtig jouw uitgave vandaag nog. Bij het afrekenen ontvang je een code, die je vervolgens samen met jouw e-mailadres kunt invullen op de website van Bruna. Heb je gewonnen? Dan krijg je op 1 juli bericht! Haal jouw uitgave dus snel en loop deze kans op een prachtige nieuwe barbecue niet mis.