Woon jij in het buitenland of heb je liever alles digitaal? Dan is dit artikel voor jou! 
Bij foodies op de redactie krijgen we steeds vaker de vraag waar foodies te lezen is, natuurlijk kun je het blad bestellen in onze webshop of kopen in de winkel, maar er is meer en meer behoefte aan een digitaal exemplaar. En dat snappen wij maar al te goed! Dit zijn de vijf online platforms waar je foodies magazine kunt bestellen/lezen.

Pressreader

Bij Pressreader koop je een tijdschrift per stuk of je kunt een abonnement nemen op de hele service. Ook fijn als je meerdere artikelen wilt lezen, zoals business, sport en entertainment artikelen.

foodies digitaal

Bliyoo

De app die Bruna maakte, voor een kleine prijs heb je al een enorm aanbod aan boeken en tijdschriften. Bovendien kun je je artikelen lezen op smartphone, tablet en e-reader.

foodies digitaal

Magzine

Voor een klein prijsje koop je hier een tijdschrift. Bij Magzine heb je keuze uit enorm veel verschillende tijdschriften en dat aanbod loont. Ook deze versies zijn beschikbaar voor pc tablet en mobiele telefoon.foodies digitaal
Of liever gewoon een papieren versie waar je in kan kliederen en je culinaire kanttekeningen in kan maken? Ga voor een foodies abonnement naar onze webshop!